Ads

άρωμα. βούτυρο

Fresh May Days

11:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

Oh my girls! Σήμερα παρέλαβα το δικό μου κουτί Glowbox Μαϊου και μαντέψτε τι είχε μέσα......Tadam! Μία καλοκαιρινή πρόταση από την αγαπημένη μας Fresh Line με πολύτιμα φυσικά προϊόντα που καλύπτουν κάθε μας ανάγκη και μας γεμίζουν ευεξία!

I feel like the Queen of May <3


'Έτσι υποδεχόμαστε το Μάιο με μια ωδή στη φύση που φροντίζει για την ομορφιά και την υγεία μας! 

Να σας τα παρουσιάσω όμως αναλυτικά το καθένα από αυτά!


- Γαλάκτωμα σώματος για θρέψη και απόλαυση / ΓΑΛΑΤΕΙΑ
Είναι ένα γαλάκτωμα σώματος με βιολογικό έλαιο καρύδας, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνες και εκχύλισμα βανίλιας για ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία. 

Η γνώμη μου: Φόρεσε το μετά το ντους για ενυδάτωση. Επειδή η υφή της είναι πολύ απαλή και το άρωμά της ελαφρύ που θυμίζει καλοκαίρι μπορείς άνετα να το φορέσεις στο σώμα σου πριν την έξοδό σου ώστε να αρωματιστείς ελαφρά. Είναι ιδανικό για όσους αποφεύγουν τη χρήση αρωμάτων το καλοκαίρι. 

Τιμή: 19,90€ (250ml) / 5,40€ (60ml)

- Body Splash με καρύδα & αμύγδαλο / ΓΑΛΑΤΕΙΑ
Αναζωογονητικό σπρέι σώματος, με χαλαρωτικό εξωτικό άρωμα για ευεξία, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και εκχυλίσματα βανίλιας και αλθαίας που προσφέρουν αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση.

Η γνώμη μου: Ιδανικό και άκρως καλοκαιρινό ελαφρύ σπρέι σώματος που σε συνδυασμό με την κρέμα σώματος μπορούν να σε απογειώσουν. Θα το προτιμήσω γιατί πρώτον λατρεύω την καρύδα και δε μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι χωρίς το άρωμά της και δεύτερον ανήκω στην κατηγορία που αποφεύγει να φορά αρώματα το καλοκαίρι!

Τιμή: 19,60€ (100ml)

- Σαμπουάν επανόρθωσης και ενυδάτωσης / ΕΡΑΤΩ
Χειροποίητο σαμπουάν σε στερεή μορφή που επανορθώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά με τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο, ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, αλόη και προβιταμίνη Β5.

Η γνώμη μου: Καταπληκτικό! Καταρχήν έπαθα πλάκα με το γεγονός ότι είναι σε μπάρα σαν σαπούνι από άλατα!!! Κάνει όμως φοβερή δουλειά! Μυρίζει πολύ ωραία λόγω του τριαντάφυλλου, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα στα μαλλιά ακόμη και μετά το styling και τα προϊόντα του. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Τιμή: 13,90€ (70γρ)

- Ιριδίζον βούτυρο για βαθύ μαύρισμα, με χαμηλή προστασία SPF10
Πολυτελές βούτυρο με βούτυρο κακάο, καριτέ και φυτικά λάδια όπως βιολογικό λάδι καρύδας, έλαιο αβοκάντο και ελαιόλαδο, για υγιές μαύρισμα, πλούσια ενυδάτωση και προστασία.

Η γνώμη μου: Έχει απίστευτο άρωμα και χρώμα συνώνυμο του καλοκαιριού. Προσφέρει βαθύ μαύρισμα. Κι ενώ στο σωληνάριο φαίνεται να είναι πάρα πολύ παχύρρευστο, όπως αντίστοιχα αντηλιακά, το συγκεκριμένο απλώνεται τόσο εύκολα σα να είναι κοινή κρέμα! Σίγουρα θα αποτελέσει απαραίτητο προϊόν στο νεσεσέρ του καλοκαιριού!

Τιμή: 25,90€ (200ml)

                                                                                                                    


 - Βασιλική τροφή Ορός προσώπου / ΝΕΚΤΑΡ
Ορός ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος, με βιολογικό μέλι, φρέσκο βασιλικό πολτό και πρόπολη, που παρέχουν τροφή, αναζωογόνηση και αντιοξειδωτική προστασία στην επιδερμίδα.

Η γνώμη μου: Μυρίζει πραγματικά βασιλικός πολτός κάτι το οποίο σε εμένα προσωπικά δεν είναι τόσο ευχάριστο. Απλώνεται πολύ εύκολα στο πρόσωπο και απορροφάτε αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα χάρη στην λεπτόρρευστη υφή του.

Τιμή: 36,90€ (30ml)



Τα προϊόντα Fresh Line μπορείς να τα βρεις σε όλη την Ελλάδα στα ομώνυμα καταστήματα και πλέον στις σελίδες του μεγαλύτερου online retailer της Ευρώπης, του Amazon Αγγλίας.

Τα λέμε σύντομα με νέο ποστ! Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα περιμένω και τη δική σας γνώμη ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι εσείς!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ