Ads

αντηλιακό αντιγήρανση

Anniversary Glowbox Ιουνίου

5:14 μ.μ.toniamakeupdiaries

Ναι μπορεί να πέρασε καιρός από την παραλαβή του Glowbox Ιουνίου και ήδη πολλές από εσάς έχετε παραλάβει το κουτί του Ιουλίου αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Και επειδή μπορεί να καθυστερώ αλλά δε ξεχνώ σήμερα όπως κατάλαβες θα σου παρουσιάσω το δικό μου κουτί του Ιουνίου!


Η αλήθεια είναι ότι με αυτό το κουτί δε πολυχάρηκα! Ναι πολύ καλές εταιρίες μέσα στο κουτί αλλά σχεδόν όλα ήταν σε δείγματα. Και τουλάχιστον για ένα επετειακό κουτί, που γιορτάζει τον 1 χρόνο λειτουργίας του θα περίμενα κάτι πολύ περισσότερο και όχι κάτι σαν τα προηγούμενα.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι περιείχε μέσα το κουτί; 


1) Την Express Beauty μάσκα ενυδάτωσης προσώπου με αλόη της Apivita. Είναι μία μάσκα που ενυδατώνει και καταπραϋνει την επιδερμίδα χάρη στην αλόη, το γιασεμί και το περγαμόντο και η σύνθεσή της είναι κατά 95% φυσική. Ο χυμός από τριαντάφυλλο που περιέχει συμβάλλει στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου υγρασίας της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα γιασεμιού και το αιθέριο έλαιο περγαμόντο τονώνουν την επιδερμίδα και «ξυπνούν» τις αισθήσεις. Επίσης στη σειρά αυτή το νερό αντικαθίσταται από έγχυμα πράσινου τσαγιού, το οποίο προσφέρει αντιοξειδωτική δράση. 
Τη μάσκα αυτή μπορείς να τη βρεις σε όλα τα φαρμακεία με μόλις 3,50€.



2) Την αντιρυτιδική κρέμα ματιών που εξουδετερώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους ενώ λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Και δε μιλάμε για άλλη από την Extreme Anti-aging Eye Cream της Beatific.

Χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα Cell Revital που αποτελείται από το φλαβονοειδές Chrysin, τον παράγοντα NHS και ένα βιοενεργό σύμπλεγμα βασισμένο στα εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και βελανιδιού, ενδυναμώνει τον επιδερμικό κυτταρικό ιστό και χαρίζει ένα ελαστικό και σφιχτό αποτέλεσμα ενώ εξουδετερώνει τα πρηξίματα, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες προλαμβάνοντας την μελλοντική τους εμφάνιση. Επιπλέον, το σύμπλεγμα Hylasome με συζευγμένο υαλουρονικό οξύ που παρουσιάζει εξαιρετικά ισχυρές ενυδατικές ιδιότητες και έναν ανιονικό πολυσακχαρίτη ο οποίος παρατείνει την ενυδατική δράση, διορθώνει και βοηθάει στην πρόληψη του σχηματισμού ρυτίδων, λεπτών γραμμών και της χαλάρωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια. 

Συνεπώς, η ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών τονώνεται, γίνεται πιο ελαστική και λαμπερή ενώ οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια και στην εξωτερική γωνία (πόδι της χήνας) λειαίνονται και τα μάτια αποκτούν μία ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση. Το προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα Youthgene Pro C με Alaria SP και 3 πολύτιμα συστατικά ενκαψυλιωμένα σε νανολιποσώματα, παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην φθορά των εσωτερικών στιβάδων της επιδερμίδας, αναστέλλοντας την διαδικασία γήρανσης.Η κρέμα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρότερες ηλικίες ως προϊόν πρόληψης. 

Μπορείς να τη βρεις στο e-shop της Beatific: www.beatific.gr και κοστίζει 60€/15ml


3) Τη longest lash thickening & lengthening mascara, ice black της Jane Iredale. Είναι μία μάσκαρα που όπως υπόσχεται η εταιρία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει μοναδικό όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες ενώ παράλληλα τις περιποιείται σε βάθος. Αποτελείται από μαλακή συσκευασία για αξιοποίηση όλης της ποσότητας και βουρτσάκι εξαιρετικής ποιότητας που βάφει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά για φυσικό αποτέλεσμα.
Θα τη βρεις στο site του Glowbox και κοστίζει 38€.



Η γνώμη μου: θεωρώ ότι είναι μία μάσκαρα που δεν αξίζει τα χρήματα που έχει. Ενώ μου άρεσε σαν συσκευασία και το βουρτσάκι της, ωστόσο δεν έμεινα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Προσωπικά στις δικές μου βλεφαρίδες δεν πρόσθεσε καθόλου όγκο και το μήκος ήταν ελάχιστο. Ουσιαστικά τόνισε απλά φυσικά τις φυσικές μου βλεφαρίδες.

4) Το χειροποίητο σαπούνι Snob Duck. Είναι ένα σαπούνι 100% αγνό, από ελαιόλαδο, μέλι, βότανα και φρούτα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο για απαλό καθαρισμό. Είναι διαθέσιμο στο site του Glowbox στην τιμή των 5,50 - 6€


6) Τέλος περιείχε σε κανονικό μέγεθος την daily Sunscreen Gel Cream SPF50 για κανονικό/ξηρό δέρμα της Youth Lab. Είναι μία λεπτόρρευστη αντιηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προστατεύει  από από την UVΑ & UVB ακτινοβολία, βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας. Θα τη βρεις στο στο site του Glowbox στην τιμή των 17€


That's all for Glowbox Ιουνίου! Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα περιμένω την άποψή σου! Many kisses until next post!



You Might Also Like

4 σχόλια

  1. δεν με τρελαίνει το συγκεκριμένο κουτάκι , θα μπορούσαν να βάζαν [πιο πολλά πράγματα...

    θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου blog ...
    http://fay-justbeauty.blogspot.gr/

    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου! Το ίδιο ανέφερα κι εγώ πόσο μάλλον όταν αυτό το κουτί αφορά εορταστικό πακέτο!!!

      Διαγραφή
  2. einai teleiooo dwrooo! ♡ euxaristoumeeeeeee! den ta exw dokimasei k tha to ithela poluuu! kali epituxia se olous! ♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιωάννα μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ωστόσο αν συμμετέχεις σε κάποιον από τους 2 διαγωνισμούς που τρέχουν στο blog έχεις σχολιάσει σε λάθος post! Φιλάκια :)

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ