Ads

βούρτσα δέρμα

Γνωρίστε το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας.

2:00 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γνωρίστε το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας.
Τώρα, η τέλεια επιδερμίδα μόλις έγινε καλύτερη.
Νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush από την Clinique.
Λανσάρισμα: τέλη Δεκεμβρίου 2014

Η Clinique, η πρώτη μάρκα περιποίησης δημιουργημένη από Δερματολόγους, δημιούργησε πρώτη μια επανάσταση στη φροντίδα της επιδερμίδας, το Σύστημα περιποίησης 3-Step. Ένα απλό, αλλά αποτελεσματικό σύστημα για τον καθαρισμό, την απολέπιση και την ενυδάτωση της επιδερμίδας, άλλαξε τον τρόπο που οι γυναίκες φρόντιζαν μέχρι τότε την επιδερμίδα τους, παρέχοντάς τους για πρώτη φορά, προϊόντα δημιουργημένα από Δερματολόγους και αποδεικνύοντας ότι η τέλεια επιδερμίδα μπορεί να δημιουργηθεί.

 Τώρα, η Clinique για ακόμη μια φορά φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που οι γυναίκες φροντίζουν την επιδερμίδα τους, στο πρώτο αλλά πολύ σημαντικό βήμα, τον καθαρισμό. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush το νέο Σύστημα καθαρισμού με ηχητικά κύματα –  ένας  νέος δερματολογικά ελεγμένος, ελβετικής τεχνολογίας καινοτόμος καθαρισμός που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας.



ΝΕΟ Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

Η διαφορά είναι στο Σύστημα. Ειδικά σχεδιασμένο το νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush λειτουργεί σε συνδυασμό με το ιδανικό για εσάς Σύστημα Περιποίησης 3-Step της Clinique αποτελώντας μία από τις πιο αποτελεσματικές φροντίδες της επιδερμίδας στον κόσμο. Το νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush προσφέρει απαλά, ένα νέο είδος καθαρισμού. Το αποτέλεσμα είναι η πιο καθαρή και υγιής επιδερμίδα που είχατε ποτέ. Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα λεία και πιο λαμπερή όψη, οι πόροι παραμένουν  καθαροί.

Η σημασία του αποτελεσματικού καθαρισμού
Για περισσότερα από 40 χρόνια, το Σύστη
μα περιποίησης 3-Step που δημιουργήθηκε από τον Κορυφαίο Δερματολόγο, ιδρυτή της Clinique - Dr Norman Orentreich, παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της μάρκας. Και όλα αρχίζουν με το πρώτο βήμα – τον καθαρισμό. Η επιδερμίδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για να επανορθώσει τη φθορά μόνη της, όταν είναι καθαρή από ρύπους και λιπαρότητα. Η καθαρή επιδερμίδα είναι λιγότερο πιθανό να έχει φραγμένους πόρους, που σημαίνει λιγότερη συχνότητα μελλοντικής εμφάνισης από σπυράκια και κηλίδες. Και καθαρή επιδερμίδα σημαίνει πιο ισχυρή υδρολιπιδική ασπίδα προστασίας, που φαίνεται πιο λαμπερή, με λιγότερο ορατές γραμμές, γιατί είναι σε θέση να δεχθεί την ενυδάτωση ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Πέρα από αυτά τα πιο άμεσα οφέλη, η σωστά καθαρή επιδερμίδα είναι το κλειδί για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα, οι Κορυφαίοι Δερματολόγοι της Clinique Dr. David και Dr. Catherine Orentreich -ο γιος και η κόρη του Dr Norman Orentreich- συμβουλεύουν τους ασθενείς τους να καθαρίζουν την επιδερμίδα τους σωστά. «Η επιδερμίδα που έχει καθαριστεί καλά, απαλά αλλά καλά, είναι καλύτερα προετοιμασμένη για όποια προϊόντα περιποίησης εφαρμοστούν μετά."

Δερματολογικά ελεγμένο, Ελβετικής τεχνολογίας
Το νέο
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush είναι το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις καινοτομίες περιποίησης της επιδερμίδας της Clinique, οι επιστήμονες της Clinique συνεργάστηκαν στενά με τον Dr. David και ο Dr.Catherine Orentreich, επισκεπτόμενοι το Orentreich Medical Group στο ίδιο γραφείο της Fifth Avenue, όπου δημιουργήθηκε το Σύστημα περιποίησης 3-Step. Δεν έχει σημασία η περιποίηση, οι γιατροί ξεκινούν κάθε ραντεβού με το σωστό καθαρισμό και την προετοιμασία της επιδερμίδας. Με τη βοήθειά τους, η Clinique δημιούργησε  ένα σύστημα καθαρισμού που θα ήταν ασφαλές, απαλό και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Ασφαλές και απαλό είναι το σήμα κατατεθέν της μάρκας Clinique. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την υπόσχεση, η Clinique συνεργάστηκε με έναν κορυφαίο Ελβετό κατασκευαστή για την δημιουργία της πιο ήπιας και αποτελεσματικής τεχνολογίας με ηχητικά κύματα (sonic). Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία των επιστημόνων της Clinique και Κορυφαίους Δερματολόγους με την τεχνολογική εμπειρία ενός κορυφαίου Ελβετού κατασκευαστή, η Clinique δημιούργησε το προϊόν που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας.

Ο σχεδιασμός
 Το νέο
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush ακολουθεί τον απλό, καθαρό σχεδιασμό της Clinique με το σχήμα να ακολουθεί τη λειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι πέντε εκκρεμή διπλώματα ευρεσιτεχνίας [i] για την μοναδική αισθητική του σχεδιασμού της βούρτσας.
  • Το οβάλ σχήμα της κεφαλής από το βουρτσάκι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να επιτρέπει στοχευμένο καθαρισμό στα δύσκολα σημεία προσέγγισης, σε ανατομικές περιοχές του προσώπου, συμπεριλαμβανομένων γύρω από τη μύτη, τη γραμμή των μαλλιών και το πηγούνι.
  • Δύο τύποι ανθεκτικών στρογγυλεμένων τριχών προσφέρουν  ένα απαλό, στοχευμένο καθαρισμό:
ü  Οι απαλές πράσινες υπό γωνία άκρες, αποτελούνται από σταθερότερες, μικρότερες τρίχες που επιτρέπουν τον ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό καθαρισμό των περιοχών που είναι επιρρεπείς στην αύξηση της παραγωγής σμήγματος και στα σπυράκια, όπως η Ζώνη–Τ. Η γωνία της άκρης της βούρτσας αντικατοπτρίζει τη διαισθητική κίνηση του χεριού, ώστε χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι να λειτουργεί φυσικά.
ü  Οι λευκές τρίχες στο σώμα της βούρτσας είναι πιο ήπιες και λιγότερο σταθερές, σχεδιασμένες να στοχεύουν στις μεγαλύτερες και πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, όπου υπάρχουν λιγότεροι σμηγματογόνοι αδένες.

Η Ελβετική τεχνολογία ηχητικών κυμάτων (sonic) αντανακλά το απόλυτο στα πρότυπα της μηχανικής. Οι ηχητικές δονήσεις σε συνδυασμό με τη μοναδικά διαμορφωμένη βούρτσα κάνουν απαλά μασάζ στην επιδερμίδα, μαλακώνουν τους ρύπους και τη λιπαρότητα, πολύ πιο αποτελεσματικά από ό,τι ο καθαρισμός με τα χέρια, βελτιώνοντας έτσι τη συνολική υγεία και κατάσταση της  επιδερμίδας.

  • Η εργονομική λαβή  παρέχει ένα εύκολο, άνετο κράτημα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο  βουρτσάκι να στεγνώσει σε επίπεδη θέση.
  • Το compact design του κάνει το βουρτσάκι φορητό και εύκολο στη χρήση, ενώ  ο αδιάβροχος σχεδιασμός του, επιτρέπει τη χρήση στο ντους ή στο νιπτήρα.
  • Το χρονόμετρο ενεργοποιεί αυτόματα το βουρτσάκι εκτός λειτουργίας μετά από 30 δευτερόλεπτα, τον κατάλληλο χρόνο χρήσης για τους περισσότερους τύπους επιδερμίδας για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush. Όταν αισθανθείτε άνετα, αυξήστε τη χρήση έως και 1 λεπτό διάρκειας , δύο φορές την ημέρα.
    • Κάθε φόρτιση της μπαταρίας έχει διάρκεια χρήσης 3 ωρών και διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επαναφόρτιση. Η ενδεικτική λυχνία LED στη λαβή υποδεικνύει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή.

    Χρησιμοποιήστε το και πιστέψτε
    Η πιο αποτελεσματική βούρτσα είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο και το καθαριστικό που χρησιμοποιείτε μαζί. Το νέο Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush λειτουργεί συνδυαστικά με τα 3-Step Facial Soaps της Clinique, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης, που θα αλλάξει τη ζωή της επιδερμίδας σας.


    Όταν χρησιμοποιείται με ένα από τα Facial Soaps του Συστήματος 3-Step της Clinique, το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει στην επιδερμίδα πιο λεία και πιο λαμπερή όψη, με καθαρούς και λιγότερο ορατούς πόρους. Η επιδερμίδα τώρα μπορεί να αναπνέει και να είναι πιο δεκτική σε προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν τον καθαρισμό, για την καλύτερη απόδοση και απορρόφησή τους. Όταν χρησιμοποιείται με το Σύστημα περιποίησης 3-Step, η απόδοση της απολεπιστικής Clarifying Lotion ενισχύεται και η ενυδάτωση της Dramatically Different Moisturizing Lotion+ / Gel βελτιώνεται.
     
Και υπάρχουν και άλλα...
Εκτεταμένες έρευνες οργανοληπτικής ανάλυσης επιβεβαιώνουν, ότι το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush αλλάζει τη ζωή της επιδερμίδας σας. Σε μελέτες καταναλωτών σε γυναίκες που εκπροσωπούν και τους τέσσερις τύπους της επιδερμίδας, το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush εγκωμιάστηκε για τον αποτελεσματικό καθαρισμό, την απαλότητα, την ευκολία χρήσης, τη βελτιωμένη αίσθηση της επιδερμίδας και την καλύτερη προετοιμασία για τα επόμενα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Στην πραγματικότητα, το 97% των χρηστών συμφώνησε ότι το βουρτσάκι καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, ενώ αφαιρεί καλά τη λιπαρότητα και τους ρύπους. Και το 94% των χρηστών συμφώνησε ότι η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής και πιο λαμπερή. Το αποτέλεσμα είναι απλό η τέλεια επιδερμίδα μόλις έγινε καλύτερη.

Το Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ηλικίες. Η βούρτσα είναι τόσο απαλή, που δεν αλλοιώνει τα ευαίσθητα πέταλα ενός λουλουδιού. Κατ' αρχάς, αφαιρέστε το μακιγιάζ από το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε το κατάλληλο για την επιδερμίδα σας Clinique 3-Step Facial Soap στη βρεγμένη κεφαλή της βούρτσας και πατήστε το κουμπί για να ξεκινήσει. Κάντε απαλό μασάζ στο μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι με τις μαλακές λευκές τρίχες και γείρετε την κεφαλή της βούρτσας,  χρησιμοποιώντας τις πράσινες τρίχες σε μια πάνω-κάτω κίνηση για να καθαρίσετε τη Ζώνη-Τ. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εφαρμόσετε πίεση. Αφήστε το βουρτσάκι να γλιστρήσει απαλά πάνω στην επιδερμίδα όπως γλιστρά το ποντίκι του υπολογιστή πάνω από ένα mouse pad. Χρησιμοποιείστε  μια φορά ημερησίως το βράδυ και συνεχίζοντας αυξήστε τη χρήση μέχρι δύο φορές την ημέρα. Ακολουθήστε με τις κατάλληλες Clarifying Lotion, Dramatically Different Moisturizing Lotion+ /Gel, και τα προτεινόμενα για εσάς προϊόντα Clinique και δείτε τα αποτελέσματα στη δική σας επιδερμίδα.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή :
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush: ΠΛΤ 119€
Ανταλλακτικό βουρτσάκι: ΠΛΤ 20€
Διαθέσιμο αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας Hondos Center & Attica

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ