Ads

αντιγήρανση βασιλικός πολτός

Αρχαίες Αγωγές Προσώπου

7:05 μ.μ.toniamakeupdiaries

ΝΕΚΤΑΡ

Βασιλική Τροφή 

με βιολογικό μελί, φρέσκο βασιλικό πολτό & πρόπολη

Το δέρμα χρειάζεται τροφή, έτσι ακριβώς όπως και το υπόλοιπο σώμα μας για να αποτραπεί η πρόωρη γήρανση. Δίνοντας τροφή προσφέρουμε στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που διατηρούν υψηλά τα επίπεδα ενυδάτωσης, φροντίζουν για την αποκατάσταση των κυττάρων κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και ενεργοποιούν την κυτταρική ανανέωση και τη φυσιολογική διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Εμπνευσμένη από τo Νέκταρ, το ποτό των Ολύμπιων Θεών, που χάριζε κατά την ελληνική μυθολογία αιώνια ζωή, η Fresh Line δημιούργησε τη συλλογή Νέκταρ Βασιλική Τροφή, για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα προϊόντα της σειράς είναι βασισμένα σε εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, όπως το βιολογικό μέλι, το φρέσκο βασιλικό πολτό και την πρόπολη, που έχουν χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα λόγω των εξαιρετικών θεραπευτικών αλλά και αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων τους. 

Η σειρά έχει αναπτυχθεί για να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηρότητα της επιδερμίδας και να αυξάνει την ανθεκτικότητά της στις κλιματικές αλλαγές επιτυγχάνοντας ένα λαμπερό και υγιές δέρμα.


Η συνταγή: βιολογικό μέλι, βασιλικός πολτός, πρόπολη, καλέντουλα, βιολογική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, μποράγκο, νυχτολούλουδο, σιτέλαιο, φύλλο ελιάς, βρώμη, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιταμίνες C, E, B3, B5, B6.

ΝΕΚΤΑΡ Βασιλική Τροφή - Κρέμα Για Πρόσωπο & Λαιμό, 50ml

Πλούσια 24ωρη κρέμα, ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση. Είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό μέλι, βασιλικό πολτό και πρόπολη, συστατικά γνωστά για τις θρεπτικές και αναζωογονητικές τους ιδιότητες. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, δρώντας κατά των ελευθέρων ριζών. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και φθορών στην επιδερμίδα, ενισχύοντας την ελαστικότητά της. Περιέχει ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, σιτέλαιο και βιολογικό βούτυρο καριτέ που ενυδατώνουν σε βάθος και βελτιώνουν την υφή του δέρματος. Τα έλαια μποράγκο και νυχτολούλουδου με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές τους καταπραΰνουν το ευαίσθητό δέρμα. Ιδανική για την αντιμετώπιση εποχιακής ξηρότητας τον χειμώνα ή για συμπληρωματική θεραπεία 2 – 3 φορές την εβδομάδα.


Λιανική τιμή: 36,90€

ΝΕΚΤΑΡ Βασιλική Τροφή - Ορός Προσώπου, 30ml

Ο προηγμένος ορός προσώπου Νέκταρ προσφέρει θρέψη και ενυδάτωση και είναι ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος.
Ο βασιλικός πολτός περιέχει πρωτεΐνες, λιπίδια, βιταμίνες, μέταλλα και άλλα συστατικά που είναι βασικά για την ανανέωση των κυττάρων και θεωρούνται η καλύτερη αντιγηραντική τροφή για την επιδερμίδα. Ο ορός είναι επίσης εμπλουτισμένος με βιολογικό μέλι και πρόπολη. Μειώνει τα σημάδια γήρανσης και δεσμεύει την υγρασία στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας συμβάλλοντας σε ένα υγιές, λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα.
Το εκχύλισμα βιολογικών φύλλων ελιάς και το σύμπλεγμα 6 βιταμινών προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανική βάση για
make-up.

Λιανική τιμή: 36,90€

ΝΕΚΤΑΡ Σαπούνι, για πρόσωπο & σώμα

Ήπιο καθαριστικό σαπούνι για το πρόσωπο και το σώμα με μέλι και βασιλικό πολτό, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Περιποιείται την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει καταπραϋντική και μαλακτική δράση. Πωλείται με το ζύγι στην επιθυμητή ποσότητα.

Λιανική τιμή (100gr): 5,50€ 
Μπορείτε να βρείτε τη σειρά σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή στο http://www.freshline.gr/ καθώς και στην επίσημη σελίδα τους στο Fb 
FRESH LINE COSMETICS OFFICIAL PAGE

Many kisses xxx

You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Εκπληκτικά όσα προϊόντα ομορφιάς έχω δοκιμάσει από τη Fresh Line και φαντάζομαι ότι και αυτή η σειρά θα είναι εξίσου υπέροχη, λόγω και των συγκεκριμένων συστατικών μέλισσας που περιέχει! Αν θέλεις πέρνα από το blog μου, έχω ένα βραβείο για σένα! http://omorfhmesaexw.blogspot.gr/2015/01/liebster-award-discover-new-blogs.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ