Ads

κολάν λουλούδια

#Trend: Floral leggings

11:14 μ.μ.toniamakeupdiaries

Τα prints με λουλούδια φέτος ήταν αναμφισβήτητα μία από τις τάσεις που κυριάρχησαν όλη την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αγαπήθηκε πολύ από όλες τις γυναίκες σε όλες τις εκδοχές τους και θα συνεχίσει να μας απασχολεί και το φετινό χειμώνα.

Μία εκδοχή τους είναι τα floral κολάν, τα οποία από μονόχρωμα ξεπέρασαν τον εαυτό τους και εξελίχθηκαν μέχρι και με μοτίβα πραγματικά έργα τέχνης!
Η εκδοχή όμως που υιοθετήθηκε περισσότερη ήταν αυτή των floral prints γιατί μπορούν άνετα να σταθούν από το πρωί ως το βράδυ αλλά είναι και ιδανικά για όλες τις εποχές του χρόνου!


Δώσε προσοχή όμως να μη φορτώσεις πολύ το outfit σου με ένα τέτοιο κολάν γιατί θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς! Φρόντισε να κρατήσεις τη μονοχρωμία σε όλο το υπόλοιπο outfit.

Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι ο σωματότυπος σας. Γυναίκες με όχι τόσο καλλίγραμμα πόδια καλό θα ήταν να προτιμήσετε ένα κολάν με σκούρο φόντο και διακριτικά λουλούδια, καθώς επίσης και ένα ψιλόμεσο που θα αναδείξει τη σιλουέτα σας.


Το ιδανικό outfit για φέτος το χειμώνα είναι ο συνδυασμός του print κολάν σου με ένα loose και μακρύ πουλόβερ! Αποτελεί σίγουρα μία ασφαλή και μοδάτη επιλογή που θα ταιριάξει σίγουρα με ψιλά ή χαμηλά booties!

Αν θέλεις να ανανεώσεις λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου για φέτος κάνε μία επίσκεψη στο Conquista Fashion, όπου θα βρεις σίγουρα ένα κολάν που να ταιριάζει στα δικά σου γούστα, σε εξαιρετική ποιότητα και τιμές! 




Wearing


- Conquista Fashion Leggings

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ