Ads

επιδερμίδα κάλυψη

Clinique Superbalanced Silk Makeup

5:07 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η Ζωή είναι μια Πράξη Ισορροπίας.

Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Superbalanced Silk Makeup SPF 15

Φανταστείτε μια τέλεια στιγμή, κάθε μέρα, όπου όλα βρίσκονται σε  ισορροπία.

Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Superbalanced Silk Makeup SPF 15, ένα έξυπνο makeup που ισορροπεί τα πάντα.  Η επιδερμίδα νιώθει ανάλαφρη, αλλά με τέλεια κάλυψη ελέγχει τη λιπαρότητα, αλλά και ενυδατώνει έχει μια λεπτή, μεταξένια υφή, αλλά προστατεύει με  SPF.  Το ΝΕΟ Superbalanced Silk Makeup SPF 15 είναι η επιτομή της φράσης “makeup, χωρίς makeup,” δίνει στην επιδερμίδα ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα. Μια έξυπνη, σύνθεση που εξισορροπεί τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανησυχίες της επιδερμίδας σας αφαιρώντας τη λιπαρότητα και προσθέτοντας ενυδάτωση εκεί που η επιδερμίδα το χρειάζεται. Αυτό το εξαιρετικά λεπτόρρευστο, μη λιπαρό makeup είναι ιδανικό για ξηρό, μικτό λιπαρό και λιπαρό τύπο επιδερμίδας και παρέχει χαμηλή προς μέτρια κάλυψη που χτίζεται.

Πολυμερή φωτός και πραγματικό μετάξι διαχέουν την εμφάνιση των πόρων, τις γραμμές και τις ρυτίδες, και επιτρέπουν στη φόρμουλα να γίνει ένα με την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή.







Βασικά Συστατικά της Σύνθεσης:

·         Εκχύλισμα Laminaria Saccharina που εξισορροπεί την παραγωγή της πλεονάζουσας λιπαρότητας σε προβληματικές περιοχές όπως η ζώνη-Τ.
·         Υαλουρονικό Νάτριο που βοηθά να παραμείνει η επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα.

Παρέχοντας μια αναλογία προστασίας 3:1 των ακτινών UVB στις ακτίνες UVA με ένα μίγμα χημικών και φυσικών αντηλιακών, το ΝΕΟ Superbalanced Silk Makeup SPF 15 βοηθά στην πρόληψη μελλοντικής γήρανσης της επιδερμίδας από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Το που τελειώνει η επιδερμίδα και που ξεκινά το makeup είναι μη ανιχνεύσιμα στο μάτι, καθώς το ΝΕΟ Superbalanced Silk Makeup SPF 15 προσφέρει άψογη κάλυψη. Η ζωή είναι ήδη μια πράξη ισορροπίας, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε και για το makeup σας.


                

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ