Ads

2017 brows

Essence for Eyes - Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/17

7:01 μ.μ.toniamakeupdiaries

Νέα από τον Σεπτέμβριο 2016

essence σημαίνει  μοντέρνα,  μοναδικά και υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα
σε απίστευτα προσιτές τιμές!

Από τον Σεπτέμβριο,  η φθινοπωρινή /χειμωνιάτικη περίοδος γίνεται ακόμη πιο όμορφη,  καθώς η βασική σειρά της essence εμπλουτίζεται με νέα, υπέροχα προϊόντα. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις είναι εγγυημένες με την essence!
 
Μάθετε τα πάντα για την essence, ανακαλύψτε πρωτότυπες συμβουλές μακιγιάζ
και εμπνευστείτε από τις συναρπαστικές αναρτήσεις και τα βίντεο

στο Facebook: www.facebook.com/greeceessence

και στο Instagram: http://instagram.com/essence_cosmetics
Μπείτε κι εσείς στον πολύχρωμο κόσμο της essence!


Οι σκιές αυτές σε έξι υπέροχα χρώματα, από πολύ σκούρο πράσινο μέχρι ροζέ-χρυσό και ασημί, θα δώσουν στα μάτια σας μία απίστευτη λάμψη  και ένα εντυπωσιακό, μεταλλικό φινίρισμα. Για πιο έντονα αποτελέσματα, εφαρμόστε την με βρεγμένο πινελάκι.

the velvets eyeshadow


Σαν βελούδο! Οι νέες σκιές ματιών με την πολύ απαλή σύνθεσή τους και τα υπέροχα χρώματα, όπως nude, μπορντό και γκρι, τονίζουν εξαιρετικά τα μάτια. Η ανάγλυφη επιφάνειά τους με το μοντέρνο, καρό σχέδιο θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή σας. Διατίθενται σε συνολικά εννέα χρώματα.


extreme lasting eye pencil


Αποτελέσματα διαρκείας! Η μεταξένια, απαλή, αδιάβροχη σύνθεση των νέων αυτών μολυβιών ματιών προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε γκρι και μαύρες αποχρώσεις, που διαρκούν για ώρες.  Διατίθεται σε συνολικά έξι χρώματα.



2in1 eyeshadow & primer


Το νέο αυτό 2 σε 1 προϊόν εφαρμόζεται σαν σκιά ματιών και εξασφαλίζει άψογα βλέφαρα με μία διακριτική ροζ ή μπεζ πινελιά χρώματος. Λόγω της ιδιότητάς του ως primer, το προϊόν αυτό κάνει τη σκιά να διαρκεί πολύ περισσότερο. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.


contouring eyeshadow set


Η νέα διπλή σκιά ματιών προσφέρει δύο απόλυτα ευθυγραμμισμένες αποχρώσεις για τέλειο περίγραμμα στα μάτια. Τώρα το περίγραμμα γίνεται παιχνιδάκι, χάρη στις βήμα-βήμα οδηγίες! Διατίθεται σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς.




super precise eyeliner



Μαθηματική ακρίβεια! Το νέο eyeliner, με το πολύ λεπτό πινελάκι, είναι ιδανικό τόσο για τη δημιουργία λεπτών γραμμών όσο και για πιο δραματικά στυλ eyeliner.  Μαύρο, αδιάβροχο, και μακράς διαρκείας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;






rock’n’doll duo stylist eyeliner pen


Κουκκίδες ή γραμμές; Χάρη στο ειδικό πινελάκι του eyeliner, σε σχήμα  μπάλας, μπορείτε να δημιουργήσετε πανεύκολα κουκκίδες ή γραμμές για εντυπωσιακά, μακράς  διαρκείας στυλ eyeliner.




rock΄n΄doll crazy XXXL volume mascara


Ροκάρουμε! Το ειδικά σχεδιασμένο, ασύμμετρο βουρτσάκι της νέας μάσκαρα, με μικρές και μεγάλες ίνες, καλύπτει  άψογα όλες τις βλεφαρίδες σας, χαρίζοντάς τους εκπληκτικό όγκο.




the false lashes mascara dramatic volume unlimited


Χωρίς όρια! Η βαθιά μαύρη σύνθεση και το κωνικό, με ίνες, βουρτσάκι  της νέας μάσκαρα δίνουν δραματικό όγκο και ένα εκπληκτικό εφέ ψεύτικης βλεφαρίδας.





the false lashes mascara extreme volume & curl


Έξτρα όγκος, έξτρα καμπύλη! Το κυρτό με ίνες βουρτσάκι εξασφαλίζει απίστευτο όγκο και καμπυλωτές βλεφαρίδες, δίνοντας το αποτέλεσμα της ψεύτικης βλεφαρίδας.


make me brow duo eyebrow powder



Περιποιημένα φρύδια! Αναμίξτε τις δύο αποχρώσεις του καφέ για να πετύχετε το επιθυμητό χρώμα. Η απαλή σύνθεση του νέου προϊόντος, σε μορφή πούδρας, καλύπτει τυχόν κενά και τονίζει τα φρύδια σας. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις.


make me brow
powder pen


«Γεμίστε» τα φρύδια σας! Χάρη στις ειδικές χρωστικές ουσίες που περιέχει, το νέο αυτό στυλό, σε μορφή πούδρας, καλύπτει τα μικρά κενά και σας βοηθάει να σχηματίσετε τα φρύδια σας. Εφαρμόζεται πολύ εύκολα χάρη στο απαλό σφουγγαράκι που περιέχει. Διατίθεται σε συνολικά δύο αποχρώσεις – μία για τις ξανθιές και μία για τις μελαχρινές!




contouring eye pencil


Το νέο μολύβι ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν eyeliner, σαν σκιά ματιών και σαν highlighter. Έχει δύο μύτες και σας βοηθάει να κάνετε άψογο περίγραμμα στα μάτια. Διατίθεται σε δύο αποχρώσεις, μία για ανοιχτόχρωμες και μία για σκουρόχρωμες επιδερμίδες.




eyebrow brush


Το πινελάκι αυτό με τις γωνίες είναι ιδανικό για την εφαρμογή προϊόντων για τα φρύδια σε μορφή πούδρας ή τζελ. Συνδυάζεται τέλεια και με το νέο “make me brow duo eyebrow powder.”


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ