Ads

autumn baby doll

"Sexy Rock"!

5:22 μ.μ.toniamakeupdiaries

Νέα συλλογή “Sexy Rock” από τη Women’Secret!



Αφιερωμένη στην ιδέα της αποπλάνησης, η νέα συλλογή της Women’Secret, “Sexy Rock” συνθέτει το σκηνικό του πιο αισθησιακού Φθινοπώρου! Πολυτελείς δαντέλες, sexy διαφάνειες και θηλυκές γραμμές ανεβάζουν τον ερωτισμό στα ύψη και μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και αισθανθείτε όμορφες, άνετες και sexy!


Εσώρουχα που κόβουν την ανάσα!

Η νέα σειρά εσωρούχων της Women’Secret σαγηνεύει με τον απαράμιλλο αισθησιασμό της, βάζοντας φωτιά στη φαντασία!

Μυηθείτε στο παιχνίδι της αποπλάνησης με τα πολυτελή υφάσματα, τις αισθησιακές δαντέλες και τις καυτές λεπτομέρειες που ντύνουν τα πιο «Sexy Rock» εσώρουχα της σεζόν.




Αισθησιακά bodies και sexy κορσέδες!

Ντελικάτα υφάσματα, λεπτές υφές και sexy διαφάνειες σε μαύρο, βαθύ κόκκινο αλλά και λευκό επαναπροσδιορίζουν την έννοια της θηλυκότητας.

Αέρινα κορμάκια, κορσέδες με δαντέλα, δίκτυ και τούλι, υπόσχονται να σας χαρίσουν τις πιο «Sexy Rock» ημέρες και νύχτες του Φθινοπώρου. 




Sexy νυχτικά και αισθησιακά baby dolls

Θηλυκά κομμάτια που κάνουν κάθε γυναίκα να νιώθει θελκτική και sexy!

Άνετα και άκρως αισθησιακά baby dolls, αέρινα νυχτικά με πολυτελή υφάσματα, δαντέλες και τολμηρές λεπτομέρειες αναδεικνύουν τη σιλουέτα και εκτοξεύουν την αυτοπεποίθηση στα ύψη. 

Η χρωματική παλέτα κινείται στους τόνους του διαχρονικού μαύρου και του λευκού, ενώ δεν λείπει το βαθύ κόκκινο του κρασιού.





WomenSecret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 650 καταστήματα σε περισσότερες από 65 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος w Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω w Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος w Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ