Ads

christmas cosmetics

Xmas Makeup under 6€

10:00 π.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας όμορφες! Πάλι εδώ να μιλήσουμε ακόμη μία φορά για ομορφιά! Χριστούγεννα πλησιάζουν και λίγο πολύ όλες μας αναζητούμε να αγοράσουμε καινούργια προϊόντα μακιγιάζ, τα οποία θα μας κάνουν λιγάκι πιο όμορφες (γιατί είμαστε ήδη) τις ημέρες των εορτών!

Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και σίγουρα κανένας δε θέλει να πετάει τα χρήματα του σε κάτι, το οποίο μετά δε θα του αρέσει ή δε του ταιριάζει, σας ετοίμασα σήμερα ένα οδηγό με 5 προϊόντα μακιγιάζ, πολύ οικονομικά, πολύ καλά που σίγουρα θα αγαπήσετε και εσείς όσο εγώ και δε θα πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας! 

Κι όταν λέω πολύ οικονομικά, μιλάμε για προϊόντα κάτω των 6€ που σίγουρα είναι "value for money" για όλες μας αλλά και πολύ καλά αφού όλα είναι από τα πολύ γνωστά και αγαπημένα μας Wet n Wild, που μπορείς να βρεις και να παραγγείλεις στο site του Skouras Cosmetics. (Σε κάθε προϊόν θα σας αφήσω και το αντίστοιχο link που μπορείτε να το βρείτε). Και πάμε να ξεκινήσουμε!

~ The Products ~



  • Coverall Face Primer
Είναι γνωστό πλέον πως όταν θέλουμε να φορέσουμε μέικ απ στο πρόσωπό μας και να έχουμε ένα επιτυχημένο μακιγιάζ, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε από πριν μία βάση. Η συγκεκριμένη βάση primer είναι σε λευκή απόχρωση, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως σου ασπρίζει το πρόσωπο. Απορροφάτε πολύ εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη ή σημάδια. Είναι σχεδόν άοσμη και έχει πολύ ωραία υφή. 


Σκοπός της είναι να λειαίνει την επιδερμίδα, να την προετοιμάσει για την εφαρμογή του μέικ απ και να περιορίσει τυχόν διχρωμίες ή πόρους. 

Κοστίζει 5,99€ και σαφώς για την τιμή και την ποσότητά που περιέχει είναι πολύ ικανοποιητική η απόδοσή της στην επιδερμίδα, Δε θα το σύστηνα σε μία κυρία που έχει έντονο πρόβλημα με ρυτίδες γιατί εκεί σαφώς χρειάζεται κάτι πιο δυνατό, αλλά για νεαρές επιδερμίδες είναι μία πολύ καλή λύση.
Οπότε κορίτσια δοκιμάστε το!

Shop here: https://goo.gl/IeeHgJ

  • Max Volume Plus Waterproof Mascara
Σαφώς για το νεσεσέρ μας δε θα μπορούσα να μη βάλω μια μάσκαρα, η οποία είναι απαραίτητη ακόμη και για κάποια κοπέλα που δε της αρέσει ή θα επιλέξει να μη βαφεί έντονα. Μία μάσκαρα ωστόσο θα τη βάλεις για να τονίσεις το βλέμμα σου. Κι όταν αυτή η μάσκαρα προσδίδει όγκο τόσο το καλύτερο!

Επέλεξα τη συγκεκριμένη μάσκαρα γιατί μου άρεσε πάρα πολύ το βουρτσάκι της. Είναι πολύ εύκαμπτο και το σχήμα της σε βοηθάει να βάψεις ακόμη και τις πιο κοντές βλεφαρίδες, ακόμη και αυτές που βρίσκονται στην άκρη για να πετύχεις ένα γατίσιο βλέμμα χωρίς να μουντζουρωθείς. 
Επίσης μπορείς να τη βρεις σε δύο εκδοχές δηλαδή την κανονική αλλά και την αδιάβροχη. Προσωπικά διάλεξα την αδιάβροχη και λίγο αγανακτώ να την ξεβάψω τελείως από τις βλεφαρίδες μου.



Να σας πω μόνο πως για να έχουν αρκετή ένταση οι βλεφαρίδες, σίγουρα θα χρειαστούν 2-3 στρώσεις μάσκαρα. Τουλάχιστον τόσες περνάω στις δικές μου και για αυτό θα σας πρότεινα καλύτερα να επιλέξετε την απλή εκδοχή της και όχι την αδιάβροχη.

Κοστίζει 5,99€ και αυτή και κορίτσια είναι από τα πιο ακριβά προϊόντα που σας έχω βάλει στο νεσεσέρ.

Shop here: https://goo.gl/XtGUpe



  • Eyeliner
Και φυσικά γιορτές χωρίς eyeliner δε θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ! Είναι ένα προϊόν, το οποίο το λατρεύω. Χωρίς πολλά πολλά μεταμορφώνει όλο το πρόσωπο. Ξέρω πως πολλές το φοβάστε και δε το τολμάτε περισσότερο για την εφαρμογή.
Για αυτό λοιπόν διάλεξα το συγκεκριμένο eyeliner. Γιατί είναι σε μορφή μαρκαδόρου, με πολύ λεπτή μύτη στο τελείωμα, γράφει εξαιρετικά στο μάτι και βοηθάει να τραβήξεις όσο λεπτή γραμμή επιθυμείς.



Είναι και αυτό αδιάβροχο αλλά δε θα σας παιδέψει πολύ στο ντεμακιγιάζ. Πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε γιατί αλήθεια είναι πολύ πολύ εύκολο στην εφαρμογή του. το πολύ πολύ όσες το φοβάστε τόσο και νομίζετε πως δε το έχετε καθόλου, δοκιμάστε το tip με το σελοτέιπ. Δε θα σας απογοητεύσει να είστε σίγουρες! 



Κοστίζει μόλις 4,49€ και κυκλοφορεί σε μαύρη και καφέ απόχρωση. Αξίζει να το δοκιμάσετε και σίγουρα θα γίνει απαραίτητο στο νεσεσέρ σας.

Shop here: https://goo.gl/wqYN84

  • Κραγιόν
Οπωσδήποτε θα πρέπει να υπάρχει ένα κραγιόν στην τσάντα σας! Και τι καλύτερο και πιο ιδανικό από ένα κόκκινο κραγιόν; Το συγκεκριμένο που επέλεξα είναι σε μία κερασί απόχρωση. Προτίμησα για τις γιορτές να βάλω για λίγο στην άκρη τα ματ κραγιόν και να δώσω λίγη λάμψη με ένα πιο ενυδατικό και λαμπερό κραγιόν.



Το συγκεκριμένο είναι η απόχρωση 539 Cherry Frost και μου άρεσε πολύ γιατί είναι πολύ ενυδατικό, έχει ένα πολύ ζουμερό χρώμα, που θυμίζει χυμό βύσσινο αλλά περισσότερο λάτρεψα το ότι στο χρώμα του περιέχει χρυσούς ιριδισμούς που δημιουργούν μία πολύ όμορφη αντίθεση και προσδίδουν λάμψη στα χείλη.



Αν με ρωτάς αν έχει διάρκεια σαφώς και η απάντηση είναι όχι αλλά γιορτές είναι μωρέ ας λάμψουμε λιγάκι! Άλλωστε είναι από τα πιο "value for money" προϊόντα, αφού κοστίζει μόλις 1,99€ και σίγουρα δε θα κλαις τα λεφτά σου!

Shop here: https://goo.gl/ciqIgK

  • Βερνίκι νυχιών
Για το τέλος άφησα το βερνίκι νυχιών, που σίγουρα θα ήταν κόκκινο έτσι κι αλλιώς!!! Νομίζω πως πλέον το κόκκινο βερνίκι έχει γίνει ένα με τα Χριστούγεννα, συν του ότι είναι ένα πολύ σικ και ασφαλές χρώμα που ταιριάζει με όλα τα ρούχα!



Η αλήθεια είναι πως δε συνηθίζω να βάφω τα νύχια μου με βερνίκια νυχιών αφού έχω συνηθίσει στην ασφάλεια του ημιμόνιμου. Για όσες όμως συνεχίζουν να αγαπούν τα βερνίκια, το συγκεκριμένο πρέπει να το δοκιμάσετε!

Μου άρεσε πολύ καταρχήν το βασικότερο ότι στεγνώνει πολύ μα πολύ γρήγορα! Επιπλέον είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του γιατί έχει πολύ ωραίο και πλατύ βουρτσάκι, που καλύπτει εύκολα μεγάλη επιφάνεια του νυχιού. Τέλος γιατί έχει πολύ ωραία λάμψη και διάρκεια!



Και το καλύτερο στοιχίζει μόνο 2,99€ και περιέχει αρκετή ποσότητα για να τα βάψεις ξανά και ξανά και ξανά.......
Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι η I red a good book 214

Shop here: https://goo.gl/YM3wf7


Αυτά από εμένα κορίτσια προς το παρόν. Πιστεύω με τις επιλογές μου να κάλυψα ένα μεγάλο μέρος από εσάς, Περιμένω τα σχόλια σας και σίγουρα θα τα πούμε σύντομα με κάτι νέο! Φιλιά!



You Might Also Like

2 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ