Ads

astramakeup featured

❤️ Valentines Day: Shades of Red Lipsticks! ❤️

6:16 μ.μ.toniamakeupdiaries

Τα κόκκινα κραγιόν αποτελούν από μόνα τους ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στο μακιγιάζ! Οι περισσότερες από εμάς τα λατρεύουμε και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που πλησιάζει σας βάζω σε mood ερωτευμένων και σας παρουσιάζω 6 φλογερά κόκκινα κραγιόν για όλα τα budget!

Ναι οκ μπορεί να μη γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο, μπορεί να μην είσαι ερωτευμένη, μπορεί να θέλεις να πας απλά κόντρα σε όλο αυτό αλλά αυτή η μέρα είναι μία καλή αφορμή για να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν για ακόμη μία φορά!

6 Red Lipsticks for Valentine's Day



Μπορεί ένα κόκκινο κραγιόν να σε κάνει να ερωτευτείς; Αναμφίβολα όχι! Τα παρακάτω όμως 6 κραγιόν μπορούν σίγουρα να σε πείσουν να τα ερωτευτείς!!!!

Heart Swatches γιατί το επιβάλλει το θέμα!



* Η σειρά που παρουσιάζω τα κραγιόν δεν έχει να κάνει με το πιο αγαπώ περισσότερο αλλά ούτε και με την τιμή. Τα επέλεξα τυχαία σε αυτή τη σειρά.


❤️ Yves Saint Laurent - Rouge Pur Couture - Rouge a Levres



Ένα κραγιόν με πλούσια κρεμώδης υφή, πολύ ενυδατικό και προστατευτικό για τα χείλη. Αφήνει σατινέ τελείωμα και η απόχρωση 01 Le rouge θεωρώ πως είναι συνώνυμο της απόλυτης αποπλάνησης.

❤️ Butter Lipstick - NYX Cosmetics



Ένα βουτυρένιο κραγιόν, που απλώνεται υπέροχα στα χείλη και έχει φοβερή απόδοση του χρώματος. Ενυδατικό με σατέν υφή αφήνει τα χείλη υπέροχα βαμμένα. Εδώ στην απόχρωση Big Cherry - BLS19.

❤️ Jumbo Lipstick - ASTRA Makeup



Ένα κραγιόν με τη μορφή μολυβιού. Ματ απόδοση και πολύ καλή διάρκεια. Ακρίβεια στο περίγραμμα, πολύ καλή κάλυψη και ταυτόχρονα ενυδατικό χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Σε ένα πιο φωτεινό κόκκινο για όσες προτιμούν τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του κόκκινου, στην απόχρωση 03 - Red Stick.

❤️ Silk Finish Lipstick - Wet n Wild



Ακριβώς όπως το λέει και το όνομά του, πρόκειται για ένα μεταξένιο κραγιόν, με σατινέ υφή, που αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα. Έχει μέτρια κάλυψη και η συγκεκριμένη απόχρωση 539 - Cherry Frost, είναι πολύ ιδιαίτερη αφού χάρη στους ιριδισμούς που περιέχει κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο juicy.

❤️ ICON Velvet Lips - ASTRA Makeup



Κρεμώδες κραγιόν με πάρα πολύ καλή κάλυψη και πολύ καλή απόδοση χρώματος. Αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα, δε τα στεγνώνει και έχει καλή διάρκεια. Πρόκειται για τα πιο κλασσικά κόκκινα κραγιόν. Η απόχρωση είναι 03 - Red Passion.

❤️ Matte lip Colour - FM Group



Σας έχω μιλήσει και παλαιότερα για αυτό το κραγιόν και βρισκόταν και στα Αγαπημένα του 2016 (). Μεγάλη απόδοση χρώματος, πολύ creamy, μέγιστη απόδοση και διάρκεια χωρίς να ξηραίνει τα χείλη. Επίσης βοηθάει στο να φαίνονται τα χείλη μεγαλύτερα, Η απόχρωση είναι η Red Rose - FM MP03.

Και τώρα που βρήκες πιο κόκκινο κραγιόν σου ταιριάζει, περιμένω σχόλιο με το δικό σου αγαπημένο κραγιόν και γιατί όχι και φωτό! Και καλό Άγιο Βαλεντίνο.....  

❤️❤️❤️


* Το κείμενο δεν είναι sponsored!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ