Ads

ακμή αντιγήρανση

Έλαιο Ροδιού το θαυματουργό!

5:32 μ.μ.toniamakeupdiaries

Καλησπέρα φίλες μου! Πως είστε; Σήμερα θα μιλήσουμε για ομορφιά αλλά αυτή τη φορά για ένα λίγο πιο εναλλακτικό και πολύ καινούργιο προϊόν, που ακούγεται και διαβάζετε πολύ τελευταία, αφού θεωρείτε ένα από τα πιο πολύτιμα, περιζήτητα και ακριβά έλαια στον κόσμο! Και φυσικά αναφέρομαι στο έλαιο ροδιού, που είχα την ευκαιρία να πάρω στα χέρια μου, μέσω της συνάντησης μου που είχα με τις υπόλοιπες bloggers του νομού (δες παλαιότερη ανάρτηση εδώ: https://goo.gl/mUl4AX ).



Τι είναι το Έλαιο Ροδιού;

Πρόκειται για το έλαιο ροδιού, ψυχρής έκθλιψης, του Amygdalea. Πολλές μπορεί ήδη να γνωρίζετε την τοπική επιχείρηση του Βόλου, με το πασίγνωστο και τόσο ευεργετικό του Αμυγδαλέλαιο! Πλέον στη συλλογή του έρχεται να προστεθεί και το περιβόητο έλαιο ροδιού και πολύ χαίρομαι, που είμαι από τις πρώτες που το έχουν στα χέρια τους!

Ένας μικρός θησαυρός! Έτσι ακριβώς θα το χαρακτήριζα με δύο λέξεις! Με μία έντονη μυρωδιά και ένα χρυσοκίτρινο χρώμα, υπόσχεται να γίνει το δεξί σου χέρι στην περιποίηση της επιδερμίδας σου, των μαλλιών σου και των νυχιών σου! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτούσιο αλλά και για εσένα, που ξέρεις να χειρίζεσαι τα πολύτιμα φυσικά συστατικά της φύσης, αποτελεί ένα πολύτιμο συστατικό, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές συνταγές!

Είναι παχύρρευστο και για αυτό και μόλις 2 σταγόνες αρκούν για να ενυδατώσουν πλήρως το πρόσωπο και το ντεκολτέ σου. Κι ακριβώς επειδή είναι από τα πιο ακριβά έλαια που κυκλοφορούν, σκέψου πως 200 κιλά φρέσκου ροδιού μπορούν να δώσουν μόλις 1 λίτρο λαδιού, δικαιολογημένα κυκλοφορεί σε βαζάκι των 20ml.



Γιατί "πολύτιμο";

Το έλαιο ροδιού έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση! Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, θεωρείται ιδανικό προϊόν για το ώριμο, ξηρό, σκασμένο, ερεθισμένο και ηλιοκαμένο δέρμα. Παρουσιάζει σημαντικά μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση από το πράσινο τσάι και το κόκκινο κρασί. 

Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος (περίγραμμα των ματιών), για τον ήλιο και για μετά τον ήλιο, μετά το ξύρισμα λόγω της επούλωσης και των θρεπτικών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων του.
Περιέχει περισσότερο από 60% punicic acid και συζευγμένα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά (Β1, Β2, C, κάλιο και μαγνήσιο).Περιέχει ίδια με του ανθρώπου συμβατή μορφή φυτοοιστρογόνα , που υποστηρίζει την ορμονική ισορροπία και την υγεία του δέρματος στους άνδρες και στις γυναίκες.

Θεωρείται ότι συμβάλει αποφασιστικά στη σύσφιξη της επιδερμίδας, την ενυδάτωσή της, την εξισορρόπηση του pH, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και την καταπολέμηση των ρυτίδων. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα στο πρόσωπο, ως μία έξτρα ενίσχυση της επιδερμίδας σας.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και τις λιπαρές, αφού αν και έλαιο δεν αφήνει λιπαρή ουσία στο δέρμα, απορροφάτε πολύ εύκολα και διεισδύει σε βάθος προσφέρωντας ενυδάτωση μακράς διαρκείας! Ακριβώς επειδή παρουσιάζει έντονη αντιφλεγμονώδη δράση, είναι ιδανικό προϊόν για την αντιμετώπιση και καταπολέμηση των ακνεϊκών δερμάτων. 

Επιπλέον χρήσεις!

Οι δράσεις του έλαιου ροδιού δε σταματούν εδώ. Εκτός από το δέρμα μπορούν να βοηθηθούν τα μαλλιά και τα νύχια μας! Πως; Προϊόντα που περιέχουν έλαιο ροδιού βοηθούν στη μείωση του φριζαρίσματος των μαλλιών, στην ενυδάτωσή τους αλλά και στο να φαίνονται και να είναι πιο λεία. Ενώ αυτούσιο μπορεί να αντικαταστήσει τα έτοιμα έλαια μαλλιών του εμπορίου! Λίγες σταγόνες στις άκρες των μαλλιών σας, θα αποτελέσουν ασπίδα προστασίας από τις υψηλές θερμοκρασίες των σεσουάρ και των ισιωτικών σιδήρων.

Τέλος, στα νύχια λίγες σταγόνες μετά το μανικιούρ, προσφέρουν τέλεια ενυδάτωση στα επωνύχια ενώ παράλληλα προστατεύουν το ίδιο το νύχι, δυναμώνοντας το και αποκαθιστώντας το από πολλά προβλήματα, που προκαλεί η συχνή χρήση βερνικιού. 



Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις το περιβόητο έλαιο ροδιού δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το www.amygdalea.gr και να το κάνεις δικό σου ανάμεσα από πολλά ακόμη έλαια, που μπορείς να βρεις εκεί.




Μη ξεχνάτε να με ακολουθείτε και στα υπόλοιπα social media και να κάνετε εγγραφή στο blog μου αν σας άρεσε το σημερινό μου post!







Φιλάκια πολλά xxx


You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Όντως πρόκειται για πολύτιμο έλαιο, Τόνια! Το δοκίμασα πρόσφατα κι εγώ κι ενθουσιάστηκα! Πολύ εμπεριστατωμένο review! (Maria Ifadopoulou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ