Ads

βερνίκι καλοκαίρι

Πως θα πετύχεις τα τέλεια καλοκαιρινά νύχια!

12:40 μ.μ.toniamakeupdiaries

Καλοκαίρι, διακοπές και φυσικά περιποιημένα νύχια πάνε μαζί! Για αυτό σήμερα σου ετοίμασα ένα άκρως καλοκαιρινό και χρωματιστό post με προτάσεις καλοκαιρινών νυχιών, για να σε βοηθήσω να αποφασίσεις ποιο χρώμα να διαλέξεις!



Τροπικοί ρυθμοί στα νύχια σου!


Η οικογένεια της Cnd creative δημιούργησε τη συλλογή Rhythm & Heat, εμπνευσμένη από εξωτικούς προορισμούς, όπως αυτοί της Καραϊβικής, τα έντονα χρώματα από ethnic επιρροές κατάλληλα να μας ταξιδέψουν κι εμάς σε μέρη μαγευτικά!

Τα βερνίκια της συλλογής υπόσχονται ένα λαμπερό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα, το οποίο μένει αναλλοίωτο, έχοντας τα πιο περιποιημένα νύχια στις διακοπές σου και όχι μόνο!


Οι αποχρώσεις Shells in the Sand #249, Mambo Beat #244 και Sugarcane #245 είναι ικανές να μεταμορφώσουν τα νύχια σας και να σας ταξιδέψουν! Αφήστε το πνεύμα σας και τη φαντασία σας ελεύθερη να δημιουργήσει μοναδικά καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια σας! 



Με τη σειρά της Vinylux μπορείτε μόνες σας να πειραματιστείτε στο σπίτι, να δημιουργήσετε και να έχετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με διάρκεια, χάρη στο Weekly Top Coat, που δίνει διάρκεια στο βερνίκι 7 ημερών.


Η μίνι σειρά είναι τόσο βολική για να την πάρετε μαζί σας στις διακοπές και να αλλάξατε ανά πάσα ώρα και στιγμή το χρώμα των νυχιών σας, εύκολα και γρήγορα! Τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα studio ομορφιάς και στο eshop της εταιρίας creativegroup.gr

Εμπνευστείτε και δημιουργείστε!


Λατρεύω να παίζω με τα νύχια μου και ειδικά των ποδιών μου το καλοκαίρι! Για αυτό και παρακάτω σας έχω τις δικές μου καλοκαιρινές προτάσεις, που ετοίμασα ειδικά για εσάς, ώστε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας!





Αν όμως λατρεύεις τα πιο περίτεχνα και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια, τότε μπορείς να εμπνευστείς από τις προτάσεις της Cnd.

Casa Blanca
Cubana
Heat Wave 2017
Sugar Palm













Βρείτε με και εδώ:








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ