Ads

αντηλιακό μαύρισμα

Αντηλιακά για το καλοκαίρι & πως να διαλέξεις!

2:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η αντηλιακή προστασία είναι ένα θέμα, που απασχολεί όλες μας κάθε καλοκαίρι. Ποιο αντηλιακό να διαλέξω, με ποια κριτήρια και κατά πόσο θα ταιριάζει στη δική μου επιδερμίδα; Ερωτήματα πολύ κοινά σε όλες μας. 

Ποιο αντηλιακό να επιλέξω & πως;



✓ Πως θα επιλέξω το σωστό Δείκτη Προστασίας

Ο δείκτης προστασίας του αντηλιακού, το γνωστό σε όλους μας SPF, που αναγράφεται επάνω στις συσκευασίες, είναι ουσιαστικά ο βαθμός προστασίας μας από τον ήλιο αλλά και ο χρόνος παραμονής μας στον ήλιο, χωρίς βλαβερές συνέπειες.

Οι γιατροί συστήνουν ως μέγιστο χρόνο παραμονής μας στον ήλιο χωρίς αντηλιακό τα 5', επομένως αν αυτός ο αριθμός πολλαπλασιαστεί με τον βαθμό SPF μας δίνει το μέγιστο χρόνο έκθεσης στον ήλιο. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, αφού ο ιδρώτας και οι βουτιές στη θάλασσα, μειώνουν τη δράση του αντηλιακού και για αυτό αναφερόμαστε στη συχνή ανανέωση του.





Καλό θα είναι λοιπόν, η έκθεση στον ήλιο να γίνεται σταδιακά και όχι απότομα και να ξεκινάτε πάντα με ένα υψηλό δείκτη, όπως το 50 και στη συνέχεια των διακοπών, μπορείτε να μειώσετε το βαθμό προστασίας, εκτός και αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα.

sun milk Dulgon - Αντηλιακό γαλάκτωμα Dulgon
Συνδυάζει εκτενής προστασία και περιποίηση κατά της UVA/UVB αντηλιακής ακτινοβολίας .Εξασφαλίζει μια υγιής όψη. Αδιάβροχο. sun milk SPF 20/30/50 ,250ml


✓ Τύπος Επιδερμίδας

Φυσικά ο δείκτης, που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι και ανάλογος της επιδερμίδας μας. Άλλες ανάγκες έχει μία πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και άλλες μία σκουρόχρωμη.
Φροντίστε, λοιπόν να επιλέξετε το αντηλιακό σας με βάση την απόχρωση της επιδερμίδας σας, για να αποφύγετε τυχόν εγκαύματα αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία με τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ο δείκτης SPF 50 είναι ο κατάλληλος για εσάς, ενώ από 30 και κάτω είναι καταλληλότερος για πιο σκούρες επιδερμίδες.

Αντηλιακό γαλάκτωμα spray Dulgon
Αναζωογονητικό αντηλιακό spray για το σώμα με ολοκληρωμένη προστασία. Το απαλό, ενισχυμένο αντηλιακό σπρέι προστασίας, προστατεύει το δέρμα από το έγκαυμα και την φωτογήρανση που προκαλείτε από  από την ηλιακή έκθεση. Το πρακτικό μπουκάλι με αντλία  διευκολύνει την πρακτική και εύκολη εφαρμογή.
Ελαφρύ, απαλή υφή , δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα. sun spray SPF 20/30, 200ml

✓ Αντηλιακό με βάση την περιοχή του σώματος

Είναι πολύ φυσικό, πως αναλόγως με την περιοχή του σώματος που θέλουμε να προστατέψουμε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και το κατάλληλο αντηλιακό. Για την περιοχή του προσώπου για παράδειγμα, που το δέρμα είναι πιο ευαίσθητο, ο καταλληλότερος δείκτης είναι το 50, ενώ για το σώμα αν έχεις μία μέτρια απόχρωση επιδερμίδας μπορείς να επιλέξεις και 30 δείκτη.

Αντηλιακή προσώπου DulgonΤο dulgon Sun Cream με την βέλτιστη ισορροπία της UVA/UVB αντηλιακής ακτινοβολίας παρέχει άμεση προστασία από το έγκαυμα και την πρόωρη φωτογήρανση. 
Ειδική φόρμουλα ενυδατώνει το δέρμα κατά την διάρκεια του μπάνιου. Αδιάβροχο. Χρήση: πρόσωπο , λαιμό ντεκολτέ. 

sun fluid SPF 30, 50ml

Φυσικά αναλόγως της προτίμησης μπορείτε να επιλέξετε αντηλιακό σε μορφή γαλακτώματος, ενώ αν είστε από αυτούς που ιδρώνουν περισσότερο ένα αντηλιακό σε μορφή gel είναι ιδανικό, αφού θα σας δροσίζει και έχει πιο λεπτόρρευστη υφή. Για τους άνδρες με τριχοφυΐα ιδανική επιλογή είναι ένα αντηλιακό σε μορφή spray.
Αδιάβροχο αντηλιακό σπρέι Dulgon (transparent sun spray)
Το διάφανο αντηλιακό spray είναι αδιάβροχο και απορροφάται γρήγορα, χωρίς την αίσθηση λιπαρότητας. Προμηθεύει το ευαίσθητο και μαυρισμένο δέρμα ,με την κατάλληλη φροντίδα και έτσι παραμένει λείο και απαλό. Η αναλογία ισορροπίας των φίλτρων UVA/UVB προστατεύουν άμεσα από το έγκαυμα και προλαμβάνουν από την πρόωρη γήρανση της ηλιακής έκθεσης. Ανεκτικό για το δέρμα. Αδιάβροχο. sun spray SPF 30/50, 200ml

✓ Προστασία μετά την έκθεση στον ήλιο

Ότι επιδερμίδα και να διαθέτετε και ασχέτως με το δείκτη που θα επιλέξετε, καλό θα ήταν να χρησιμοποιείται μετά την έκθεση, ένα προϊόν ενυδατικό σε ότι μορφή σας αρέσει περισσότερο, για να ανακουφίσετε και ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, ώστε να αποφύγετε αντιαισθητικά ξεφλουδίσματα αλλά και να παρατείνετε το μαύρισμά σας.

after sun Για μετά τον ήλιο Dulgon
Το δροσιστικό αντηλιακό γαλάκτωμα ενυδατώνει το δέρμα και το φροντίζει και μετά το μπάνιο. Η aloe vera καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και αυξάνει την ικανότητα συγκράτησης της υγρασίας .
Δερματολογικά ελεγμένο.  lotion, 250ml /  spray, 200ml
✓ Λάδια μαυρίσματος

Υπάρχει και αυτή η κατηγορία των αντηλιακών με πολύ χαμηλό ή ακόμη και καθόλου δείκτη προστασίας και σκοπό έχουν το γρήγορο μαύρισμα της επιδερμίδας. Μη ξεχνάτε όμως πως πιο σημαντική είναι η προστασία της επιδερμίδας σας και το σταδιακό μαύρισμα είναι ασφαλέστερο.

Oil spray Dulgon
Το λάδι περιποίησης δίνει στο δέρμα  εντατικό και με διάρκεια μαύρισμα.
Ιδανικό για  ήδη μαυρισμένο δέρμα
Ισορροπημένο σύστημα προστασία UVA/UVB  προστατεύει από το έγκαυμα. Αδιάβροχο.  oil spray SPF 6, 200ml

Ένα δικό μου tip είναι να ξεκινάω την ηλιοθεραπεία μου με ένα αντηλιακό με δείκτη 30 και στη συνέχεια της παραμονής μου στον ήλιο να ανανεώνω με λάδι μαυρίσματος πάντα με δείκτη προστασίας.

Προστασία με SPF 30

Ξεκίνησα τις διακοπές μου πριν 15 μέρες περίπου, οπότε και για να είμαι σίγουρη πως δε θα πάθω κάποιο έγκαυμα ή ξεφλούδισμα, άρχισα την αντηλιακή μου προστασία με δείκτες 50. Πλέον, που το δέρμα μου έχει αποκτήσει ένα μέτριο μαύρισμα, είμαι σε θέση να χρησιμοποιώ αντηλιακά με δείκτη 30.

Οι τελευταίες μου επιλογές είναι από το eshop του A beauty, όπου επέλεξα να δοκιμάσω τα αντηλιακά της σειράς dulgon και ειλικρινά έμεινα πολύ ικανοποιημένη από την ποιότητα, τη διάρκεια, την αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα, το άρωμα τους αλλά και τη σχέση ποιότητας και τιμής.



Προτείνω να τα δοκιμάσετε κι εσείς, αφού μπορείτε πολύ εύκολα και οικονομικά να τα έχετε γρήγορα στο σπίτι σας και να διαλέξετε το δικό σας αλλά και για όλη την οικογένεια μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, πολλές προσφορές αλλά και οικονομικά πακέτα, που θα βρεις εδώ: https://goo.gl/mQkkAV


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ