Ads

ηλιοκαμμένη μακιγιάζ

Σπάσε τους κανόνες με το νέο Max Factor Bronzer!

12:03 μ.μ.toniamakeupdiaries


ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΗ ΛΑΜΨΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Σπάσε τους κανόνες με το νέο Max Factor Bronzer


Για ακόμη μια φορά, οι κορυφαίοι make-up artists της Max Factor σπάνε τους κανόνες του μακιγιάζ, παρουσιάζοντας το Νέο Max Factor Bronzer! Ένα ανατρεπτικό προϊόν που σας καλεί να μην εγκαταλείψετε το αγαπημένο σας ηλιοκαμένο look ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια υπέροχα φυσική, λαμπερή, μαυρισμένη επιδερμίδα, πέρα από τα συνηθισμένα, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου!

Βασισμένο σε μια πρωτοποριακή φόρμουλα από baked minerals και μικροκόκκους λάμψης, το Νέο Max Factor Bronzer διαθέτει μια συναρπαστική, μεταξένια υφή. Το καινοτόμο αυτό προϊόν σας προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο δημιουργίας εντυπωσιακών φωτοσκιάσεων στο πρόσωπο ενώ μπορείτε να το «δουλέψετε» εύκολα, δίνοντας την επιθυμητή ένταση στο αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας!

Σε δύο αποχρώσεις, Bronze και Light Gold το Νέο Max Factor Bronzer κάνει το καλοκαίρι να κρατά… για πάντα, εξασφαλίζοντας μια λαμπερή, υγιή όψη, όποιος και αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σας.

Δημιουργήθηκε από Make-Up Artists

"Το Νέο Max Factor Bronzer δίνει για πρώτη φορά στις γυναίκες τη δυνατότητα να κάνουν τέλειο blending" αναφέρει o Γιάννης Μαρκετάκης, Make-Up Artist της Max Factor στην Ελλάδα. "Επιτυγχάνει τη χρυσή τομή επειδή η ένταση των pigments βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη σωστή ποσότητα λάμψης", συνεχίζει o Γιάννης Μαρκετάκης. "Σας προτείνω να απλώνετε το Bronzer της Max Factor με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο στη γραμμή των μαλλιών και στη συνέχεια να κάνετε ένα απαλό πέρασμα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά. Φυσικά μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ!".



Εύκολη εφαρμογή

Η πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει η Max Factor ήταν να δημιουργήσει μια πραγματικά απλή, one-step, διαδικασία για φυσική, ηλιοκαμένη όψη όλο τον χρόνο. Σύμφωνα με τους Make-up Artists της Max Factor, οι εναλλακτικοί τρόποι που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν, για το σωστό μπρονζέ αποτέλεσμα, περιελάμβαναν την επιλογή ενός διαφορετικού τόνου make up από την κανονική απόχρωση της επιδερμίδας και στη συνέχεια τη χρήση τερακότας, ώστε να αναμιχθούν σωστά οι αποχρώσεις και να δώσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Πλέον, οι γυναίκες δεν χρειάζεται να ακολουθήσουν αυτά τα δυο βήματα. Αρκεί να περάσουν απαλά το Bronzer της Max Factor πάνω από το make-up που χρησιμοποιούν και στη συνέχεια να επιλέξουν αν θα αυξήσουν ή θα μειώσουν την ένταση της ηλιοκαμένης όψης που επιθυμούν να αποκτήσουν. 

Η Stella Maxwell, παγκοσμίου φήμης supermodel από τη Νέα Ζηλανδία, ambassador της Max Factor, λατρεύει το νέο Max Factor Bronzer. "Επειδή φωτογραφίζομαι αρκετά με εσώρουχα, προφανώς είναι ωραίο να έχω μια υγιή λάμψη. Σκέφτομαι λοιπόν ότι είναι πάντα χρήσιμο να έχουμε στο νεσεσέρ μας ένα καλό bronzer που "σμιλεύει" όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσφέρει στην επιδερμίδα υγιή λάμψη σα να την έχει φιλήσει ο ήλιος. Αυτή είναι εξάλλου η μαγεία του μακιγιάζ. Έτσι η εποχή δεν έχει πλέον σημασία, εσείς μπορείτε να δείχνετε πάντα όμορφες, με τη λάμψη του ήλιου στο πρόσωπό σας".


Εμπνευσμένο από το θρυλικό Max Factor Crème Puff! 


Για 60 χρόνια το εμβληματικό Crème Puff της Max Factor ήταν η τελευταία λέξη στο τέλειο φινίρισμα του μακιγιάζ. 

Το Crème Puff, το Crème Puff Blush και το νέο Bronzer ανήκουν στην ίδια σειρά και έχουν στην καρδιά της σύνθεσής τους τα ίδια μικροσκοπικά σωματίδια. Το νέο Bronzer είναι η τελευταία προσθήκη στην κληρονομιά του Crème Puff. Αυτή η σύνθεση με baked mineral πούδρες κάνει το προϊόν να απλώνεται εύκολα και φυσικά στην επιδερμίδα και προσφέρει μια τέλεια ηλιοκαμένη όψη, η οποία δεν γυαλίζει υπερβολικά αλλά δεν είναι και εντελώς ματ. Και επειδή σας δίνει τη δυνατότητα να χτίσετε την ένταση του αποτελέσματος, ταιριάζει και στα πιο ανοιχτόχρωμα δέρματα. Με σύνθεση από baked minerals, το ΝΕΟ Max Factor Bronzer γίνεται ένα με την επιδερμίδα με τον πιο εύκολο τρόπο, προσφέροντας τέλεια λάμψη χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να αφήσει γραμμές ή ραβδώσεις στο πρόσωπο. 


Προϊόντα 


Max Factor Bronzer Light Gold 
Max Factor Bronzer Bronze 

Το Νέο Max Factor Bronzer διατίθεται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο Attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (Π.Λ.Τ. 14,90€).

Max Factor
The Make-up of Make-up Artists


H Max Factor, μία από τις πιο πρωτοποριακές εταιρίες καλλυντικών στον κόσμο, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Max Factor, κοσμετολόγο από την Πολωνία. 

Ο Max Factor δημιούργησε τo πρώτο βουρτσάκι μάσκαρα και το πρώτο foundation ενώ υπήρξε ο εφευρέτης του όρου της Χρωματικής Αρμονίας και της Διαγνωστικής στον τύπο δέρματος, εξατομικεύοντας το make-up ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και το χρώμα των μαλλιών της. Η φιλοσοφία του ιδρυτή της Max Factor ήταν ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι λαμπερή εάν έχει στη διάθεσή της τα σωστά εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές του μακιγιάζ. 

Συνεχίζοντας την κληρονομιά του Max Factor, έχει δημιουργηθεί μια κοινότητα make - up artists με επικεφαλής την Pat McGrath, τη σπουδαιότερη καλλιτέχνη μακιγιάζ στον κόσμο και Global Creative Design Director της Max Factor. Σήμερα, η Max Factor, αποτελεί τo make-up των make-up artists με όραμα να προσφέρει τη δύναμη σε κάθε γυναίκα να νιώθει λαμπερή, δημιουργώντας το δικό της γοητευτικό στυλ.





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ