Ads

αποκατάσταση αφυδατωμένα μαλλιά

Ενυδατωμένα μαλλιά! Πως;

6:22 μ.μ.toniamakeupdiaries

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μαλλιά μας είναι η αφυδάτωση και οι κατεστραμμένες άκρες. Οι περισσότερες από εμάς το γνωρίζουμε καλά πως το συνεχές styling, οι εξωτερικοί παράγοντες ακόμη και το βάψιμο μαλλιών είναι μερικές από τις βασικές αιτίες που παρατηρούμε τα μαλλιά μας να είναι αφυδατωμένα, να φριζάρουν, να έχουν σπασμένες άκρες ή ψαλίδα.



Η λύση για γερά, λαμπερά και υγιή μαλλιά κρύβεται στη σωστή ενυδάτωση. Και για να το πετύχεις αυτό θα δούμε σήμερα μερικά Tips που μπορούν να σώσουν τα μαλλιά σου.

"Tips για ενυδατωμένα μαλλιά"


1. Χλιαρό νερό
Προτιμήστε να λούζετε τα μαλλιά σας με χλιαρό νερό ειδικά αν τα έχετε βαμμένα. Το ζεστό νερό έχει την τάση να ξεβάφει πιο εύκολα το χρώμα των μαλλιών σας αλλά και να τα αφυδατώνει καταστρέφοντας την εξωτερική στοιβάδα της τρίχας.



2. Σαμπουάν
Διαλέξτε προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο των μαλλιών σας και δεν περιέχουν parabens ή σιλικόνη, που επιβαρύνει την τρίχα και δημιουργεί πιο εύκολα λιπαρότητα. Προϊόντα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά θα θρέψουν τα μαλλιά σας ενώ θα φαίνονται πιο λαμπερά.

Η σειρά Hydro+Repair της Diplona είναι ότι καλύτερο για εμένα αυτή την εποχή για να επαναφέρω τα μαλλιά μου από τον ήλιο του καλοκαιριού και να παραμείνουν υγιή και τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.



Απαλλαγμένη από βλαβερά συστατικά για τα μαλλιά μου, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από την υγρασία, ομαλή λάμψη ενώ ταυτόχρονα καθαρίζουν και θρέφουν τα μαλλιά μου σε βάθος. Παράλληλα χάρη στα αντηλιακά φίλτρα που περιέχει, προστατεύει τα μαλλιά μου ακόμη και το χειμώνα.

Σαμπουάν Hydro+Repair εδώ: https://goo.gl/P81AFW



3. Conditioner
Γύρω από αυτά κυκλοφορούν πολύ μύθοι σχετικά με το πόσο τελικά καλό κάνει ή όχι στα μαλλιά μας. Άλλοι το θεωρούν απαραίτητο και άλλοι πάλι το απεχθάνονται. Προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία και δε παραλείπω ποτέ να το χρησιμοποιώ.

Το conditioner γενικότερα προσφέρει ενυδάτωση, λείανση ενώ προστατεύει την τρίχα από τα προϊόντα styling και θερμότητας που πρόκειται να ακολουθήσουν, αφού κλείνει τα λέπια της τρίχας και τα σφραγίζει μετά τον καθαρισμό με το σαμπουάν και επαναφέρει το Ph της τρίχας. 



Προτιμώ να χρησιμοποιώ πάντα σαμπουάν και conditioner της ίδιας σειράς για να πετυχαίνω τα μέγιστα αποτελέσματα που μου προσφέρουν. Ενώ φροντίζω να αφήνω το προϊόν στα μαλλιά μου όσο διαρκεί το μπάνιο του σώματος μου και μετά τα ξεπλένω αφού πρώτα τα έχω ξεμπερδέψει με μια φαρδιά χτένα.

Όσες έχετε λιπαρά μαλλιά και πιστεύετε πως το Conditioner σας τα κάνει ακόμη πιο λιπαρά, δοκιμάστε να απλώσετε το προϊόν πιο κάτω από τη ρίζα της τρίχας και ξεπλύνετε καλά. Το ίδιο ισχύει και για όσες έχετε λεπτά και άτονα μαλλιά χωρίς όγκο. Δοκιμάστε το και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα ανήκετε στην κατηγορία που θεωρούν το conditioner απαραίτητο.

Το Conditioner Hydro+Repair με ελαφριά σύνθεση θα ενυδατώσει σε βάθος τα μαλλιά σας χωρίς να τα βαραίνει, ενώ η σύστασή του ξεπλένεται πολύ εύκολα.

Conditioner Hydro+Repair εδώ: https://goo.gl/Czf8gs

4. Extra ενυδάτωση
Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών που διαθέτουμε και τις ανάγκες τους καλό θα ήταν 1-2 φορές την εβδομάδα να εφαρμόζεται μία μάσκα μαλλιών και να την αφήνετε να δράσει για 15'. Αυτό θα βοηθήσει πολύ στην πιο γρήγορη αποκατάσταση και ενυδάτωση των μαλλιών σας, την ελαστικότητα τους και τη λάμψη τους.



5. Φυσικό Styling  
όσο είναι δυνατόν και σας το επιτρέπουν οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες αποφύγετε το συχνό styling των μαλλιών με προϊόντα που προκαλούν μεγάλη θερμότητα. Προτιμήστε να κάνετε συχνά διαλείμματα με το να αφήνετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά. Άλλωστε το φυσικό ατημέλητο look είναι μία από τις πιο hot τάσεις της φετινής σεζόν!



Και μη ξεχνάτε πως όσο τέλειο χρώμα μαλλιών και να έχετε και όσο ωραίο χτένισμα να σας έχει κάνει ο κομμωτής σας, τίποτα από αυτά δε θα αναδειχθεί αν τα μαλλιά σας δεν είναι περιποιημένα και σωστά ενυδατωμένα!







You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ