Ads

αστυνομικό Βαγγέλης Νάστος

#BookStories: Ο Χορος των Κυματων

7:00 μ.μ.toniamakeupdiaries

Μία από τις αγαπημένες μου συνήθειες, για να μη πω η καλύτερη είναι το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων. Μέσα από αυτά χαλαρώνω, ηρεμώ και ταξιδεύω σε διάφορες εποχές,. Ζω κι εγώ ξανά τις ζωές των ηρώων και γίνομαι ένα μαζί τους!



Αυτά στα μέχρι τώρα βιβλία που διάβαζα! Ο Χορός των Κυμάτων του Βαγγέλη Νάστου, ανήκει στην κατηγορία εκείνη των βιβλίων, που πιστεύω πως κανένας μας δε θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση των ηρώων! Κατά καιρούς έχω διαβάσει μυθιστορήματα, που κατατάσσονται στα αστυνομικά, αλλά ήταν διαφορετικά σε σχέση με το συγκεκριμένο.

"Ο Χορός των Κυμάτων"

Ένα καθαρά αστυνομικό μυθιστόρημα, που διαδραματίζεται στην πολύ πρόσφατη εποχή μας. Πέντε φίλοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο. Λίγα χρόνια αργότερα αυτοί οι πέντε φίλοι καλούνται να δώσουν την ψυχή τους για ένα έγκλημα, που είχαν διαπράξει πριν χρόνια.

Το παρελθόν δεν έχει σταματήσει να στοιχειώνει τις μνήμες τους ενώ στο παρόν ζητάει εκδίκηση.

Ένα μυθιστόρημα, που εξελίσσεται πολύ γρήγορα, χωρίς να κουράζει τον αναγνώστη και χωρίς να αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. Ο συγγραφέας είναι πολύ κατανοητός, ενώ ο λόγος του είναι απλός και απόλυτα συνυφασμένος με τη σύγχρονη εποχή που ζούμε.



Το βιβλίο μας κρατά σε εγρήγορση αφού τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και είναι ανατρεπτικά. Μου άρεσε πολύ το γεγονός, πως ο συγγραφέας δεν αφήνει περιθώρια στον αναγνώστη να ανακαλύψει τον πραγματικό δράστη.

Ένα βιβλίο που έρχεται να μας θυμίσει πόσο δυνατή μπορεί να είναι μία πραγματική φιλία ανάμεσα σε πέντε άνδρες που γνωρίζονται από παιδιά, ακόμη και αν οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει. Είναι όμως ικανή αυτή η φιλία να αντιμετωπίσει το παρελθόν;

Και τι συμβαίνει τελικά όταν ανακαλύπτεις πως τίποτα από αυτά δεν ίσχυε και ανατρέπεται ολόκληρη η ζωή σου; Πόσο λεπτή είναι η γραμμή ανάμεσα στη λογική και τον παραλογισμό; Και ως που μπορεί να φτάσει κάποιος για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ή να προστατέψει τον εαυτό του;



Θα σας αφήσω με τα παραπάνω ερωτήματα και δε θα σας δώσω άλλα στοιχεία για να σας κρατήσω σε αγωνία και να ανακαλύψετε μόνοι σας ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος και τι τον οδήγησε ως εκεί; Και θα έχει το τέλος που θέλετε; Δεν έχετε παρά να το μάθετε στο βιβλίο "Ο Χορός των Κυμάτων" από το Fylatos Publishing εδώ: https://goo.gl/RHXbRm με δωρεάν μεταφορικά.



Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα social media του συγγραφέα:








You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ