Ads

διασκέδαση στο μπάνιο μπάνιο

Kids | Παιχνιδια στο Μπανιο

5:52 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το μπάνιο αποτελεί μία λατρεμένη συνήθεια για τα περισσότερα παιδάκια. Τα ξεκουράζει και αποτελεί μέρος της καθημερινότητας τους. Τα περισσότερα από αυτά το βλέπουν ως ακόμη ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα, που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία του μπάνιου ακόμη πιο ευχάριστη. Ειδικά αν το παιδάκι σας ανήκει στην κατηγορία που δυσκολεύεται να ακολουθήσει τη ρουτίνα αυτή.

"Παίζοντας με τον αφρό"

Τα παιδιά μου λατρεύουν να παίζουν όσο τίποτα με τον αφρό και τη σαπουνάδα. Ανακαλύψαμε ένα προϊόν που δημιουργεί τον πιο τέλειο αφρό. Εύκολο στη χρήση με αντλία, δημιουργεί απευθείας αφρό, ενώ μυρίζει υπέροχα.

Ο μικρός μου πειρατής λατρεύει επίσης να πλένει τα χέρια του όλη μέρα με το αφρόλουτρο και εγώ είμαι ήσυχη πως τα χέρια του είναι πάντα καθαρά.


Απαλλαγμένο από parabens και επικίνδυνα χημικά, το foam gel της Sanosan έγινε το αγαπημένο μας παιχνίδι στο μπάνιο.

Μπορείς να το τσεκάρεις εδώ: https://goo.gl/pKsdWW


"Ξεμπερδεύοντας τα μαλλιά μας!"

Ένα από τα βασικότερα προβλήματα, που αντιμετώπιζα στο λούσιμο και χτένισμα των μαλλιών της Νεφέλης, ήταν η λεπτή της τρίχα, που ως αποτέλεσμα έχει να μπερδεύονται πολύ τα μαλλιά της.

Το πρωινό χτένισμα για το σχολείο ήταν ένα μαρτύριο με κλάματα και ως αποτέλεσμα να μη θέλει ποτέ να μαζέψει τα μαλλιά της αλλά να τα έχει πάντα κάτω με τη στέκα.

Κατά διαστήματα είχα δοκιμάσει διάφορα παιδικά προϊόντα χωρίς ιδιαίτερα όμως αποτελέσματα, καταλήγοντας πάντα στη δική μου μαλακτική μαλλιών, κάτι που με ενοχλούσε από πλευράς συστατικών για το παιδικό της κεφαλάκι.


Έχοντας ήδη δοκιμασμένη την παιδική βούρτσα μαλλιών (https://goo.gl/4v24Ew) και το σπρέι ξεμπερδέματος (https://goo.gl/xpjMgA) της Sanosan, φέτος το καλοκαίρι (όσες με παρακολουθείτε θα θυμάστε το άρθρο, αλλιώς μπορείτε να το δείτε εδώ: https://goo.gl/RbTW6u) είπα να τολμήσω να δοκιμάσω ένα προϊόν 3 σε 1 της ίδιας σειράς από το A beauty.



Πρόκειται για ένα προϊόν μαλλιών 3 σε 1 (σαμπουάν, μαλακτική & αφρόλουτρο), που ταυτόχρονα περιέχει και μαλακτική και πλέον ξεμπερδεύονται τα μαλλιά της πολύ εύκολα σε συνδυασμό με την αγαπημένη μας βούρτσα. (Τσεκ εδώ: https://goo.gl/wnudBQ )

Πλέον το πρωινό μαρτύριο έχει σταματήσει και κάθε βράδυ σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε τα μαλλιά μας την επομένη.



"Κρέμα κι εγώ μαμά 🙂 "

Τα κοριτσάκια μας στην ηλικία των 6 ετών αλλά και νωρίτερα, όπως η Νεφέλη μου, αρχίζουν και αντιγράφουν καθημερινές συνήθειες της μητέρας τους και προσπαθούν να τις μιμηθούν. καλλυντικά, ρούχα και παπούτσια έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους.

Αρχίζοντας λοιπόν η μικρή μου να τα πειράζει όλα αυτά, σκέφτηκα να της πάρω 2-3 παιδικά προϊόντα περιποίησης, με τα οποία θα μπορούσε να παίξει χωρίς κίνδυνο.



Ένα από αυτά είναι και η κρέμα προσώπου και σώματος της Sanosan, η οποία είναι κατάλληλη για κοριτσάκια ως 13 χρονών. (Δες εδώ: https://goo.gl/BFHw9f)

Μυρίζει πολύ όμορφα, είναι ενυδατική, σε παχύρρευστη μορφή και υφή και να σας πως κι ένα μυστικό εντελώς μεταξύ μας;;;;;  Όταν η μικρή λείπει στο σχολείο, πειράζω εγώ πλέον την κρέμα της για την καθημερινή ενυδάτωση του σώματος μου!!!!







                                              YouTube: https://www.youtube.com/user/t0nialar

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ