Ads

κρέμα προσώπου facecare

Jurlique Press Release II Herbal Recovery Advanced Day Cream

5:48 μ.μ.toniamakeupdiaries


ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΝΕΑΝΙΚΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ HERBAL RECOVERY ADVANCED DAY CREAM

H Jurlique παρουσιάζει τη Herbal Recovery Advanced Day cream, τη νέα ισχυρή κρέμα ημέρας της βραβευμένης σειράς Herbal Recovery. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού Κέδρου και 18 ενεργά βοτανικά συστατικά, καταπολεμά την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, θαμπή όψη και ξηρότητα, αφήνοντας την επιδερμίδα αναζωογονημένη,λεία και απαλή, γεμάτη νεανική λάμψη.

Η διαδικασία της γήρανσης της επιδερμίδας ξεκινά από τη δεκαετία των 20 ετών. Αυτό συμβαίνει επειδή αρχίζει να επιβραδύνεται ο ρυθμός παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δύο φυσικών πρωτεϊνών που παράγονται από τον οργανισμό μας. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της λαμπερής, νεανικής εμφάνισης της επιδερμίδας.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οδηγούν στη γήρανση του δέρματος. Η εγγενής γήρανση προκαλείται από εσωτερικούς ή γενετικούς παράγοντες. Αυτές οι αλλαγές αποτελούν μέρος της φυσικής διαδικασίας της γήρανσης καθώς η επιδερμίδα γίνεται πιο λεπτή, πιο ξηρή και ταυτόχρονα χάνει την ελαστικότητά της. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να παρέμβουμε στην εξωγενή γήρανση, δηλαδή στις αλλαγές που προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα και οι επιλογές που αφορούν στον τρόπο ζωής. Περιορίζοντας ή αποφεύγοντας την έκθεση σε αυτούς τους παράγοντες και χρησιμοποιώντας τη σωστή φροντίδα για την επιδερμίδα, μπορούμε να βοηθήσουμε στην καθυστέρηση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης.

Η Herbal Recovery Advanced Day Cream έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Κάθε συστατικό του αποκλειστικού της μείγματος με 18 αγνά βοτανικά συστατικά προσφέρει τα δικά του μοναδικά οφέλη στην επιδερμίδα. Λειτουργώντας λοιπόν σε συνέργεια παρέχουν αποτελέσματα που δεν μπορεί να προσφέρει κανένα από αυτά τα συστατικά από μόνο του.

Αποτελέσματα :

το 87%* των γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν για δύο εβδομάδες, συμφώνησαν ότι η επιδερμίδα τους απέκτησε εμφανώς πιο υγιή όψη.

Το κύριο συστατικό της Herbal Recovery Day Cream είναι το εκχύλισμα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού κέδρου [Cedar Bud Extract], το οποίο περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά που επιτρέπουν στα δέντρα να αναγεννηθούν, γι 'αυτό και το συγκεκριμένο εκχύλισμα είναι τόσο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και παράλληλα διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Άλλα φυτικά συστατικά όπως η Βιόλα, η Στελλάρια και η Μολόχα που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα της Jurlique στο αγνό έδαφος των λόφων της Αδελαΐδας, προστατεύουν από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και αποκαθιστούν την υγρασία στην επιδερμίδα.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια κρέμα ημέρας που στοχεύει στην εμφάνιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης, αφήνοντας λεία και αναζωογονημένη επιδερμίδα με ορατή λάμψη.

Προτεινόμενη τιμή λιανικής

50ml - € 55

Σχετικά με τη Jurlique

H Jurlique είναι η νούμερο ένα premium μάρκα φυσικής φροντίδας της επιδερμίδας στην Αυστραλία* και κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερο από 30 χρόνια. Σκοπός μας είναι να εμπνέουμε την ευεξία στους ανθρώπους μέσω της σύνδεσης με τη φύση.

* Κλινικά αποτελέσματα δοκιμών βασισμένα σε 55 γυναίκες ηλικίας 25 - 35 ετών που χρησιμοποίησαν το προϊόν μία φορά ημερησίως επί 14 ημέρες. 
**Australian 2016 full year cosmetic market report by Australia Pty

Διανομή: 

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica, στα καταστήματα Beautycom και στο www.jurlique.gr.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας DistribrandsΕ.Π.Ε. 
Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, 
www.jurlique.gr

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ