Ads

cnd creativegroup

#Nails Trend | Nightspell

1:04 π.μ.toniamakeupdiaries

Λένε πως το σχήμα των νυχιών αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά μας και το χαρακτήρα μας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε οφείλουμε πρώτα στον εαυτό μας να τα έχουμε όμορφα και περιποιημένα, πριν βιαστεί κάποιος να βγάλει άσχημα συμπεράσματα για εμάς.

Το σημερινό post, όπως θα καταλάβατε αφορά άλλο ένα απολαυστικό παιχνίδι με τα νύχια μας και είναι ειδικά αφιερωμένο σε εσένα, που αγαπάς να τα βάφεις μόνη σου στο σπίτι και είσαι σταθερή στην αξία του βερνικιού.

Η νέα συλλογή της CreativeGroup ακούει στο όνομα Nightspell και είναι εμπνευσμένη από τις λάμψεις του φεγγαριού και μια ομορφιά που συναρπάζει σε κάθε της πέρασμα.
6 μαγευτικές αποχρώσεις έρχονται να δώσουν ανατρεπτικό look στις βραδινές μας εμφανίσεις αλλά και να στολίσουν την καθημερινότητά μας.



Τα βερνίκια της σειράς Vinilux υπόσχονται αναλλοίωτο χρώμα και διάρκεια 7 ημερών, ενώ αν είσαι από τις κοπέλες που αναζητούν την ασφάλεια του ημιμόνιμου, τότε μπορείς να αναζητήσεις την επαγγελματική σειρά Shellac, που προσφέρει διάρκεια 14 ημερών.

Φιλτράροντας το διάστημα ανάμεσα στη μέρα και τη νύχτα , η CreativeGroup δημιούργησε για το φετινό Φθινόπωρο ανεπανάληπτες χρωματικές, φωτεινές και σκούρες αποχρώσεις. Αποχρώσεις που όταν συνδυαστούν μαζί δίνουν μοναδικά στυλ, όπως είναι και οι προτάσεις για nail art, που μας προτείνει.

 

Από τη sexy απόχρωση Berry Boudoir ως την ανατρεπτική για χειμώνα Viridian Veil και τη γλυκιά Lilac Eclipse, η CreativeGroup σας προκαλεί να παίξετε με τα χρώματα και να αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει τα πιο εκκεντρικά nailart.



Από την πλευρά μου θα σας αφήσω με κάποια εύκολα σχέδια σε προτάσεις, από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση και να δημιουργήσετε τα δικά σας nailart. Και όσες πειραματιστείτε θα χαρώ να μου στείλετε και φωτογραφίες σας!


Παίξτε με ένα όμορφο Ombre συνδυάζοντας τα Berry Boudoir και Lilac Eclipse.
Δημιουργείστε ένα εντυπωσιακό γεωμετρικό nail art συνδυάζοντας τα Berry Boudoir και Viridian Veil 

Ή αν πιάνει περισσότερο το χέρι σας δημιουργείστε όμορφα λουλούδια με την απόχρωση Berry Boudoir πάνω στη Lilac Eclipse
Αν πάλι κρύβεται έναν ακόμη πιο δημιουργικό χαρακτήρα δεν έχετε παρά να τολμήσετε τα σχέδια που προτείνει η εταιρία και μπορείτε να δείτε αναλυτικά στα videos που θα ανέβουν στη σελίδα μου.








You Might Also Like

1 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ