Ads

ενυδάτωση καλοκαίρι

BODY YOGURTS by The Body Shop

3:57 μ.μ.toniamakeupdiaries



Ντους; Εννοείται. Έλλειψη χρόνου; Επίσης εννοείται. Ενυδάτωση; Με τίποτα! Ειδικά όταν έχετε μόνο δέκα λεπτά για να φορέσετε το τζιν σας και να βγείτε από την πόρτα!

Αν το παραπάνω σενάριο σας φαίνεται γνωστό, ίσως να ανήκετε κι εσείς στο μεγάλο ποσοστό των γυναικών που ΔΕΝ χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα σώματος επειδή χρειάζεται πολύ χρόνο για να απλωθεί.*



Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένουμε. Γι’ αυτό τα ΝΕΑ Body Yogurts απορροφώνται άμεσα από την επιδερμίδα, μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Έτσι, αν μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να βρείτε χρόνο για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας, πλέον 15 μόνο δευτερόλεπτα την ημέρα είναι αρκετά για να αποκτήσετε επιδερμίδα υγιή και λαμπερή

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ 
Πριν από 25 χρόνια, η The Body Shop μεταμόρφωσε την ενυδάτωση σώματος από απλή εφαρμογή σε πραγματική απόλαυση για την επιδερμίδα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στα χρονικά το Body Butter. Σήμερα, μία ακόμη πρωτοποριακή σύνθεση έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα και να μεταμορφώσει πλήρως τον τρόπο που ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας.

ΕΞΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 
Τι κάνει τα Body Yogurts τόσο ξεχωριστά; Η αναζωογονητική σύνθεση gel-cream απορροφάται από τη νωπή επιδερμίδα μέσα σε δευτερόλεπτα, προσφέροντας 48 ώρες ελαφριάς ενυδάτωσης. Έτσι, βγαίνοντας από το ντους, μπορείτε να φορέσετε το τζιν ή τις πιτζάμες σας μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Τα Body Yogurts είναι τέλεια για μία πρωινή ή νυχτερινή περιποίηση, ανεξαρτήτως εποχής. Είναι ιδανικά τόσο για τις ζεστές, ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, αφού δεν αφήνουν κολλώδη αίσθηση, όσο και για τις κρύες, βροχερές μέρες του χειμώνα, οπότε και ανυπομονείτε να φορέσετε τα ζεστά σας ρούχα. Επιπλέον όφελος; Επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία, όλο τον χρόνο


Δοκιμάστε το Jeans Jiggle της The Body Shop και περάστε απευθείας από την ενυδάτωση στο τζιν σας, μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα και χωρίς καμία δυσάρεστη κολλώδη αίσθηση!


Σας είπαμε το καλύτερο; Όλη η σειρά είναι 100% vegan! 
Επιπλέον, τα Body Yogurts διατίθενται σε μία σειρά από υπέροχα αρώματα: Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa και British Rose. Είναι όλα τόσο ακαταμάχητα που δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε.

Όταν βιάζομαι, ορισμένες φορές δυσκολεύομαι με τα παχύρρευστα προϊόντα ενυδάτωσης, καθώς η υγρασία που νιώθω στα ρούχα μου με κάνει να νιώθω άβολα. Το αγαπημένο μου στοιχείο στα Body Yogurts της The Body Shop είναι πως η σύνθεση gel-cream απορροφάται στη στιγμή, τυλίγοντας την επιδερμίδα μου σε ένα μεταξένιο, εξαιρετικά ανάλαφρο ενυδατικό πέπλο χωρίς καμία αίσθηση βάρους ή λιπαρότητας. 


Η δική μου πρόταση είναι να χρησιμοποιείτε τα Body Yogurts σε νωπή επιδερμίδα αμέσως μετά το ντους, διότι το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να κλειδώνουν την υγρασία στην επιδερμίδα σας.


Τα Body Yogurts προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί 48 ώρες, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν όσες φορές τη μέρα επιθυμείτε, αφού προσφέρουν ενυδάτωση χωρίς καμία αίσθηση βάρους. Τα Body Yogurts της The Body Shop είναι ιδανικά για όλους, ειδικά για όσους είναι διστακτικοί στη χρήση προϊόντων ενυδάτωσης. Είναι ένα ελαφρύ προϊόν ενυδάτωσης, ιδανικό για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες αλλά και για να κάνετε layering κάτω από πιο βαρύ ρουχισμό κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες.

- DR. CHRISTINE CHOI KIM, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ THE BODY SHOP




ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ 

Όλα τα Body Yogurts περιέχουν βιολογικό γάλα αμυγδάλου από τον συνεταιρισμό Mañan με έδρα την Αλικάντε της Ισπανίας. Η The Body Shop συνεργάζεται με τον Mañan από το 2016. Ο συνεταιρισμός παρέχει σταθερή εργασία στους τοπικούς μικροπαραγωγούς, που εξάγουν το γάλα αμυγδάλου χρησιμοποιώντας ήπιες μεθόδους καλλιέργειας. Επιπλέον, κάνουν κομποστοποίηση χρησιμοποιώντας τα άχρηστα κελύφη σπασμένων καρπών που δεν διατίθενται προς πώληση, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. 

Τα Body Yogurts Moringa και British Rose είναι επιπλέον εμπλουτισμένα με τα δικά τους συστατικά από το Εμπόριο με Κοινότητες – δύο εκπληκτικά συστατικά τα οποία αποτελούν νέες προσθήκες στο μοναδικό πρόγραμμα Εμπόριο με Κοινότητες της The Body Shop. Το εκχύλισμα από άνθη moringa προέρχεται από την Ρουάντα, ενώ το εκχύλισμα τριαντάφυλλου από το Herefordshire της Αγγλίας.


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ